Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci obrażają kobiety o wyzywającym wyglądzie?

Polecane posty

Gość gość
prawde mówiąc to wiele zależy od rozmiaru piersi. Jak byłam młodsza i nosiłam wycięte bluzki to nikt nie nazywał tego wulgarnym...jak biust podskoczył o parę rozmiarów to nagle jest to wulgarne. Niech się w nos idioci pocałują :D

Gość prawictwo pospolite 114
krótka spódniczka w kwietniu jest prowokująca , ale w lipcu .. gdy na zewnątrz naprawdę gorąco . .Nikt na to nie zwróci uwagi Im cieplej sie robi tym więcej można odkrywać ..

Gość gość
prawictwo odkrył amerykę

Gość gość
Bo to tanie dzifki są,proste.

Gość gość
ty byś chciał żeby były :

Gość gość
Oni lubia taki wyglad.

Gość gość
oczywiście, że tak :D

Gość gość
tylko rozwiązła kobieta ma wyzywający wygląd

Gość gość
czy ja wiem, mój wygląd jest całkiem wyzywający (zalezy od tego jak ktoś to definiuje), a nie jestem rozwiazła :)

Gość gość
Bo taka kobieta kojarzy się z "łatwą" czyli taka ktora kazdy moze miec,a oni takich nie lubia

Gość gość
a jednocześnie sami ją chcą, widzisz hipokryzję?

Gość gość
13:01-Tak, ale to chodzi o to, że facet chce miec kobietę, której nie może mieć każdy. tzn. on chce być tym wyjatkowym, nawet jeśli w rzeczywistości nie jest ;) Dlatego faceci lubia kobiety trochę nieprzystępne, bo czują, że oni je zdobyli, a nie każdy inny może. A wyzywająco ubrana kojarzy się z łatwodostepną, poza tym z niezbyt mądrą przy okazji

Gość gość
mnie takie myślenie kojarzy się z głupotą samych zainteresowanych - patrząc na kobietę nie tylko wyobrażają sobie to co robi, robiła, co mogłaby robić i jednocześnie czy mają u niej szansę oni, inni, czy ich zostawi czy nie, jaka jest inteligentna... w skrócie to myślenie wygląda tak: podoba mi się, ale nie mam u niej szans...smuteczek...ale pewnie jest głupia i łatwa! (ego uratowane).

Gość gość
Zresztą wydaje mi się,że facet z klasą szuka takiej jak to się mói" damy na salonach, a dziffki w łóżku", czyli takiej, ze owszem powinna być ładna i seksowna, ale na codzien nie wyzywająca, tylko w lozku dla niego ;) Dlatego wlasnie lubią kobiety wyzywajaco ubrane zwykle na krotka mete, bo raczej faceci nie lubia sie dzielic "zdobycza"

Gość gość
A podkreślać swoje atuty można, ale jakos delikatnie żeby pozostawić pole dla wyobraźni ;) wyzywająco ubrane faceci traktują czesto mało poważnie bo własnie sa w ich oczach ogólnodostępne. A w naturze przyjęło się, ze najsilniejszy samiec wygrywa :) Więc to taki atawizm, oni wolą sobie kobietę zdobyć i na nią zasłuzyć, a kiedy kobieta przychodzi łatwo, bez wysiłku to juz nie jest żadnym wyzwaniem. I o tym może wlasnie swiadczyc wyzywajacy ubior. Oni lubia wyzywająco ubrane kobiety, ale dla nich, w sypialni

Gość gość
a ja myślę, że mają kompleksy i po jakimś czasie zaczynają robić się zazdrośni :)

Gość gość
no i znowu - kwestia tego co ktoś uznaje za wyzywające. O sobie slyszałam, że ubieram się wyzywająco bo noszę shorty latem.

Gość gość
A ja powiem inaczej, apropo wpisu powyżej. Faceci są logiczni. Wszystko robi się w jakimś celu. Jeśli kobieta jest ubrana produkująca i da się poderwac to wszystko jest ok. Można ja lubić lub nie ale jest jakaś uczciwość. Natomiast jeśli kobieta ubiera się prowokujaca, pokazuje pół tyłka a jednoczesnie jest nietykalska to znaczy ze sobie z nas żartuje. Wtedy należałoby by ja zg****ic aby się nauczyła ze nie jesteśmy po to aby sobie żartować z naszej natury. Ale ze gwałt to przestępstwo więc przynajmniej wyzwać można.

Gość gość
13:10- to też, ale odwróćmy sytuacje, czy gdybyć miała faceta np. chipendale'sa z zawodu, super seksownego i eksponującego strojem swoją seksualność np. mięśnie itd. to nie byłabyś troszkę zaniepokojona jakby sm gdzieś wychodził?

Gość gość
prawdę mówiąc nie - ale ja jestem z tej małej grupy osób które wychodzą z założenia, ze nikogo na siłę przy sobie nie zatrzymam. Jak już to przeszkadzałaby mi...hmm...moralność tego zawodu więc pewnie z kimś takim po prostu bym się nie spotykała. Ale jak na co dzień chce eksponować ciało nad którym pracował to proszę bardzo.

Gość gość
A ja choć mam ładną figurę i ogólnie uważam, ze jestem ładna bo wiele razy to słyszę od facetów, to jednak nie lubię wyzywającego ubioru. Bo wtedy się czuję jakbym chciała się pokazać na siłę. Lubię się seksownie ubierać, ale nie wyzywająco, przykładowo np. w lecie lubię letnie, ktotkie sukienki, czy topy i shorty, ale też nie ubrałabym sie w krotkas posdniczkę i 12 cm szpilki, albo super obcisłą sukienke z wielkim dekoltem i buty na koturnach :p

Gość gość
13:12 cos w tym jest.

Gość gość
no w coś takiego też bym się nie ubrała, ale noszę barzo krotkie spodnie, buty na koturnach (praktczyne powody). Poza tum dużo rzeczy wygląda na mnie "wyzywająco" - np. mam bluzkę bez rękawów z GOLFEM i podobno wygląda to bardzo seksownie :P

Gość gość
13.12 - idź prowokować gdzieś indziej

Gość gość
A dlaczego to niby prowokacja. Bylo pytanie dlaczego obrażają to odpowiedziałem.

Gość gość
czyli ty biedaku myślisz, że ktoś ubiera się tak dla ciebie?

Gość gość
niektórzy faceci są beznadziejni

Większość facetów obraża kobiety o wyzywającym wyglądzie bo mają kompleksy. Wiedzą podświadomie, że taka pewna siebie kobieta ich odrzuci i nie mają szans. Inna sprawa to brak kultury. Nie rób nikomu co Tobie niemiłe - nie oceniaj.

Gość gość
też tak myśle, obrażają bo w ich głowie już zostali odrzuceni i boli ich duma