Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belugr

przylapalam chlopaka jak

Polecane posty

Gość belugr

Jak w temacie:: piepszyl moja mame, mama jest mloda wdowa jest o 18 lat starsza odemnie moj tato zginal w wypadku samochodowym. Nie wiem co z tym fantem zrobic czy przymknac oczy i udawac ze nic sie nie stalo , czy chlopaka wywalic z domu i zamknac dzwi przed nim. Potrzebuje pomocy

Gość gość
18 lat starsza a ty ile masz lat? jeśli to nie prowo to... nie wiem, wypieprzył bym z domu.

Gość gość
...razem z matką :P

Gość belugr
Juz skonczylam 18-cie lat

Gość gość
I kogo lepiej posuwa Ciebie czy matkę?

Gość gość
W podobnej sytuacji i ja jestem tylko ze to moj maz piepszy sie z moja matka, tylko ze teraz to juz posuwa ja za moja zgoda bo wole jak maz ja przerypie i nie sciaga mi byle jakiego k****a do domu bo mieszkamy razem od kiedy tato zmarl. Moj maz jest dobry w tym i moze nas obydwie przerznac jedna po drugiej ale jeszcze do tego nie dopiowadzilam.Ma pozwolenie na posuwanie mamy jak mnie nie ma wtenczas moze ja dymac ile chce i jak chce, Warunek ze mnie nie bedzie zaniedbywal, narazie wszystko pasuje i kazda z nas jest wystarczajaco na calego przerznieta.Mama jest zadowolona z tej sytuacji i z ziecia, i nie szuka innego ziecia

Gość gość
Pozwól mamie mieć trochę przyjemności. Chyba że zacznie Ciebie zaniedbywać.

Gość gość
To zależy co ty o tym sądzisz. Jeśli Ci taka sytuacja nie przeszkadza to nic nie rób. Jeśli Ci to przeszkadza to wywal go. Najwazniejsze to żebyś nie przymknęła oczu i nie udawała, że nic się nie stało. Musisz zareagować i z nim porozmawiać. Musisz mu powiedzieć że wiesz. I albo go 1) wywalić, albo 2) dać mu ostatnią szansę, albo 3)pozwolić na seks z matką. Czyli masz co najmniej 3 wyjścia. Dobrze byłoby też powiedzieć mamie, że o wszystkim wiesz. Nie możesz tego przemilczeć. Musisz przyznać przed n nimi, że wiesz i podjąć decyzję - wybrać 1 z 3 opcji.

Gość gość
Przeproś go za podglądanie, bezczelna szmato!

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to gratuluję chłopaka i mamuśki :P Skoro zrobili to raz przekraczając pewną granicę, to już zawsze będą to robić za twoim przyzwoleniem lub bez.

Gość gość
Cała kafeteria to jedno wielkie prowo, po co wy się produkujecie