Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieki Wam zrozumialem, iz mam dosc male szanse na ladna 23 letnia studentke....

Polecane posty

Gość gość

i rowniez nie najwieksze na zadbana, sympatyczna 28 latke. Ale wole miec male szanse i i tak probowac zdobyc takie dziewczyny do zwiazku niz zwiazac sie z kobieta 37 letnia. 37 latki nie bedzie rajcowac chodzenie wspolnie za reke, randka w kinie czy jak dostanie pluszaka w prezencie... jej twarz tez bedzie miala zmarszczki, worki pod oczami. Nie byloby tez optymalne zakladanie rodziny z 37 letnia panna, jak chce miec dwojke dzieci. :)

Gość gość
weź się wreszcie powieś nieudaczny poyebie :o

Gość gość
Jestem 37 latką i lubię randki w kinie i chodzenie za rękę, a maskotek nie znosiłam również jako 23-latka. Co zaś do dzieci, oboje mamy takie same szanse - ja na poronienie, Ty na przyczynienie się do choroby umysłowej potomka...

Gość gość
marz sobie, myśl że kiedyś przecież spróbujesz itd masz do tego pełne prawo tylko co to nas obchodzi:)

Gość gość
A skąd ty niby wiesz, co rajcowałoby kobietę w twoim wieku?

Gość gość
Idź menager swoje drzwi przed klientami firmy otwierać :P. x Co do 37-letniej kobiety, to rok temu mieszkałem z taką. Miała doskonałą sylwetkę, zero zmarszczek i uwielbiała nasze wspólne spacery :). x Ty śmieciu nie masz na tak rasową kobietę najmniejszych szans :P.

Gość gość
uważasz że maskotki będą kręciły 23 czy 28-latke? to świadczy że mentalnie zatrzymałeś się na dosyć dziecinnym poziomie:) albo to ciągłe suszi ci szkodzi

Gość gość
W tamtym temacie Piotruś przyznaje się do homoseksualnych doświadczeń w wieku lat dziewięciu. x Wykorzystali go starsi koledzy i dlatego jest dzisiaj taką pierdołą.

Gość gość
gość dziś Obecnie ciąże kobiet koło czterdziestki wcale nie są tak bardzo zagrożone :). x Menager ma większy problem :D. Jego upośledzenie umysłowe może przenieść się na potencjalne dziecko :P.

Gość gość
malo ktos rodzi po 40stce, a facet moze plodzic majac i 50 lat i wiecej

Gość gość
A ja chcę zrobić dzieciaka mojej 46-latniej Boginii :).

Gość gość
Płodzenie dzieci to twoja wymówka. Ty po prostu masz skłonności a'la pedofil - byle wiek się zgadzał.

Gość gość
Twoja prawie 40-letnia twarz tez ma zmarszczki, worki pod oczami. Dla żadnej kobiety nie byloby tez optymalne zakladanie rodziny z 37 starym kawalerem.

Gość gość
Ale wole miec male szanse i i tak probowac zdobyc takie dziewczyny do zwiazku niz zwiazac sie z kobieta 37 letnia. x nie masz żadnych szans nie zwiążesz się z żadną kobietą, nawet 37letnią

Gość gość
Ale wole miec male szanse i i tak probowac zdobyc takie dziewczyny do zwiazku niz zwiazac sie z kobieta 37 letnia. x ..przez następne 37 lat

Gość gość
17:41 hola hola hejterze ;( jestem milym chlopakiem, mam dobre serce, i w miare w porzadku zarabiam dla przecietnej 37 letniej singielki bylbym cenna zdobycza :) :) :)

Gość gość
Jaki hejterze, realisto. Facet prawie 40letni jęczący na kobiecym forum do niedostępnych dla niego dwudziestolatek nie jest dla NIKOGO żadną zdobyczą.

Gość gość
jestem milym chlopakiem, mam dobre serce, i w miare w porzadku zarabiam x tacy nie tkwią sami do czterdziestki, wiążą się szybko z miłymi dziewczynami

Gość gość
jestem milym chlopakiem, mam dobre serce, i w miare w porzadku zarabiam X Nie jesteś chłopakiem, tylko mężczyzną prawie 40-letnim.

Gość gość
gość dziś 37 lętnia kobieta chce mieć partnera i dziecko, a nie zajmować się niedorozwiniętym społecznie przygłupem. x Ty nie masz nawet szans u desperatki, przed którą inni mężczyźni uciekają :D. Nawet desperatka szuka MĘŻCZYZNY, a nie zakamuflowanej c***y.

Gość gość
nie jestem 40 latkiem, jestem dynamicznym wyluzowanym singlem po 30stce, chcialbym sie witac z kumplami tekstami "joł joł joł łozup maderfaker?" ;)

Gość gość
gość dziś Ty naprawdę jesteś idiotą.

Gość gość
gość dziś nie jestem 40 latkiem, jestem dynamicznym wyluzowanym singlem po 30stce x Jesteś statycznym kafeteryjnym pierdołą :P Przed 40-tką, bo w tym roku 38.

Gość gość
Wiesz, że w s*****e faceta 35+ są gorsze już plemniki?! Więc ty także możesz przyczynić się do choroby swojego dziecka nie tylko twoja rówieśniczka. Poza tym do stosunku nie dojdzie bo facet który nie miał kobiety nie przez 38 lat, nie dojdzie w pochwie, jesteś przyzwyczajony do innej stymulacji, będzie za luzna w porównaniu z ręką.

Gość gość
Ja mam 23 lata i max wiek faceta to 28 lat. Starszy to moglby byc moim ojcem fuj

Gość gość
17:45 Manager myśli, że jest miły :D dobre serce ? Buahhahaha