Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o kobiety ze wsi

Polecane posty

Gość gość

Nurtuje mnie jedno pytanie, Czy kobiety ze wsi się depilują? I w ogóle jak z ich temperamentem? Czy tylko pod kołdrą, przy zgaszonym świetle?

Gość gość
A czy faceci ze wsi myją codzień jaja ? Czy tylko w niedzielę jak do kościoła idą ?

Gość gość
A to jak kobieta że wsi to już wiesniara? Myślicie że nie mamy cywilizacji? Chyba pytanie od miastowego zacofanca

Gość gość
Przyznam szczerze, że nie miałem nigdy styczności z wsią. Kobiety ze wsi zawsze kojarzyły mi się z pruderyjnością, zaściankowością. Wiem, że czasy się zmieniają, nawet coraz trudniej rozpoznać z wyglądu czy ktoś jest ze wsi.

Gość gość
Tylko ze wsi są wartościowi ludzie bo reszta to pustostany i betony.

Gość gość
A co z mentalnością wiejską? W końcu skądś się wzięło powiedzenie "człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy"

Gość gość
Już wyjaśniam. Spotykaĺem się z kilkoma kobietami ze wsi i... A)nie depilują nóg, broszek i nawet pod pachami noszą warkocze :o B) seks tylko przy zgaszonym świetle i przy szczelnie zasłoniętych oknach coby Bóg nie zobaczył C) wieś jest zacofana nawet kondomów tam nie znają :(

Gość gość
Jeszcze zdziwiona bylabys jakie laski sa na wsiach.sama pochodze i mieszkam na wsi.mam wydepilowane cialko,najlepsze kosmetyki,odwalony dom,niezla bryke i meza z miasta co sie krakow zwie.dodam ze to ja mam nie od niego tylko z mojej pracy.a ont wniosl swoje,i tak polaczylismy swoje wloscia i teraz depilujemy swoje ciala nawzajem.

Gość obecny
mnie to zachowanie młodych kobiet na wsi zaskoczyło totalnie , no przecież w domu piętrowym są co najmniej dwa kible i dwie łazienki oddzielne z prysznicami w kabinach to woli rano skoczyć za stodołę do wychodka aby się odlać lub wykasztanić , rozumiecie o co biega ?

Gość gość
20:15 pokaż zdjęcie, bo ja już znam takie opinie wieśniaczek jakie to one piękne i powabne :D rumiane, okrągłe policzki, perkate noski jak kartofelki albo odwrotnie, zwisające, zawsze skrzywione, niezgrabne, krzywe tłuste nóżki :( włoski brudne, bo szkoda wody :(

Gość gość
Ja jestem ze wsi i cos Wam powiem ! Nie jest tak jak Wy sobie to wyobrazacie. Absolutnie nie narzekam. A w mieście to się wszyscy myją niby tak ? A ci co proszą o ''jakies drobne'' tez ? Na wsi każdy ma swój dom. Każdy. Nawet alkoholik. I tak w ogóle to jak pojedziesz na wieś to nikt nie podejdzie i nie wyciągnie ręki ''daj mi na jedzenie/piwo itd''. Chociaż owszem ludzie są różni ja akurat jestem tego świadoma. Zacofani są wszędzie. I na wsi, i w mieście. Te ciągłe stereotypy wynikają z dowartościowania samego siebie? '' no przecież Ci ze wsi są jeszcze gorsi ode mnie''.

Gość gość
co za różnica, każdą można wydepilować. największa wiocha to jednak w mieście jest. i buractwo. na wiosce każdy ma swój dom, nawet biedny, a w mieście większosć to niezaradne fajtłapy.

Gość obecny
20:48 Po Twojej wypowiedzi stwierdzam, że słoma Ci z butów wystaje :o

Gość gość
tylko debil wymyśkla bzdury o wsi. jedna jest prawda, biedota ciśnie sie w mieście, bogaci mieszkaja na wsi.

Gość gość
jakim debilem trzeba być, żeby zaspokajać swoje kompleksy zakładaniem tematów o wsi? co byś jadł zsrańcu, zeby nie wioska?

Gość gość
Bo to wina programu wiesniaczki na ttv damy i wiesniaczki widzialyscie jakie to pasztety ale tak nie jest kobiety ze wsi sa zadbane ladne i zgrabne maja piekne domy i lepiej wygladaja jak niektore bicze z miasta taka jest prawda a te zazdrosniki tylko bede nam ublizac

Gość gość
Heh, po czym to stwierdziłeś ?

Gość gość
naprawdę, są jeszcze tacy kretyni, którym sie wydaje, ze jak ktoś ma swój dom na wsi, basen, kort tenisowy, duży parking, trawniki, altany, to sie nie depiluje i nie myje rąk? aaa, zapewne jakiś idiota z miasta, z obszczanymi klatkami schodowymi, windami, i trawnikami z kupami psów?

Gość obecny
Żart kociaku 👄

Gość gość
Heh, po czym to stwierdziłeś ?

Gość gość
gimnazjum przyszło i swoje mądrości wciska, oj dzieci, dzieci, co, głupi rodzice wbili w kompleksy i wmówili wam, że jak was nie stać na własny dom i mieszkacie w mieście, to jesteście lepsi od tych, których było stać zbudować na wsi dom?

Gość gość
Ludzie z miasta uciekaja na wies czyste powietrze natura a wy dalej siedzcie i smierdzcie w tym miescie

Gość gość
nazwij mnie przygłupie kociakiem, a dostaniesz w tępe ryło, młotku. idź po śmietnik blokowe łajzy wyrywać.

Gość gość
Muszę autora rozczarować bo częściej zdarzało mi się widzieć ogólna cipke u dziewczyny że wsi niż u tych z wielkiego miasta ;)

Gość obecny
Ostra mrrr... Lubię takie kociaku 👄

Gość gość
Obecny - słoma z butów a jednak żart. Ok

Gość gość
żeby wszystkie kobiety były takie zadbane jak niektóre co mieszkają na wsi. Miasto witaj zacofanie z obszczanych klatek będą krytykować ludzi ze wsi gdzie każdy ma swój własny dom. Wsi na oczy nie widzieli

Gość gość
21:12 Wrzuć na looz wieśniaczko :D🖐️

Gość gość
jestem ze wsi zresztą bardzo ładnej i jestem zadowolona

Gość gość
na wsi nawet menelu mają swojej własnej chałupy