Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktos płacze dzis wieczorem? Ktos ma doła?

Polecane posty

Gość gość
Dziecko wywraca wszystko do gory nogami. Moze jeszcze nie jest za pozno aby cos z ta ciaza zrobic. Przemysl to, bo to nie ma ze "jakos to bedzie" czy"jakos sie pouklada". Urodzisz, wychowasz, jasne, tylko mozesz przy tym tak naprawde stracic sens zycia. Dziecko to uwiazanie, rutyna i szara codziennosc, do swoich planow wrocisz za x-nascie lat albo i wcale. Taka jest prawda.

Gość gość
8:57 jestes chodzącym lucyferem. Do zaciazonej: nie słuchaj tego szatana :/ przypadkiem nie szkodz sobie i dziecku, jestes dorosla i nie sluchaj co pisze ta debilka, bo ti wcielone zło, tacy ludzie nie sa szczesliwi i tylko radza jak komus zaszkodzic :/ do tej lucyferki: zamknij jape szkarado

Gość gość
Ja też mam doła. Od pewnego czasu mam ochotę rozstać się z mężem, a jesteśmy parę miesięcy po ślubie. Dla niego najważniejsze są głupie filmiki w internecie, ale telewizor i telefon. Nie mogę z nim normalnie porozmawiać bo się nie da, ale tylko potakuje. Do tego nic nie robi w domu, o wszystko muszę się prosić, to dość już mam upominania go o wszystko bo wychodzę tylko na zołze. Nie wiem co mam już ze sobą zrobić. Rozmowy nie pomagają, że czuję że to była zła decyzja, ale mu o tym nie powiem. Radzicie dziewczyny...

Gość gość
Ja mam spadek formy zawsze w dzień okresu.nie mam doła ale jestem wyciszona i taka powolna.nie szkoda Wam marnować życia na doły? Jakkolwiek płaczliwy nastrój raz na jakiś czas jest zrozumiały tak przedłużający się taki stan może oznaczać depresję a wtedy konieczny jest lekarz. Z depresja nie ma żartów.Zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji,świat nie jest tylko szary,trzeba próbować znaleźć w nim kolory.zycze Wam tego z całego serca. Walczcie dziewczyny o siebie o życie!

Gość gość
dO ZACIĄŻONEJ jeżeli nie planowałaś mieć nigdy dzieci to dlaczego nic z tym nie zrobiłaś nigdy na poważnie ?? np wyjazd za granice zeby podwiązać jajowody tylko zdawałaś sie na głupią prezerwatywe ? Tacy ludzie powinni sie podwójnie zabezpieczać a nie podchodzić do tego tak lekko. Nigdy nie pojmę takich osób, a szokujące jest to że takich kretynek jest tutaj co nie miara

Gość gość
ja tez mam doła poprzedni rok zakończył się chorobą córeczki a nowy rok zaczął się kolejną chorobą Moja córka jest alergikiem za wcześnie na testy am 3,5 roku ale podejrzewamy pleśnie, kurz, pyłki trawy i drzew. od listopada bardzo się męczy ciężko jej oddychać w nocy, problemy ze skórą AZS a od świąt doszły wysiękowe zapalenia uszu, siedzi w domu już drugi tydzień, katar już się niby skończył ale chrypkę spływa jej gardłem , niedosłyszy . Chce mi się WYĆ :( :(

Gość gość
Ja mam teraz doła, bo nie mam żadnych przyjaciół, znajomych, nie mam nawet z kim wyjść na piwo czy kawę. Tylko dom i dzieci. A to wszystko przez męża, bo on nigdy nie chciał nigdzie wychodzić niby znajomi mu nie potrzebni do niczego, więc wszystkie kontakty się rozplynely. Na zakupy jak pojadę, to też źle, bo tylko bym jeździła i jeździła. A on sam właśnie pojechał na imprezę integracyjną z kolegami z pracy.

Gość gość
Ja mam dola bo moj facet nie chce drugiego dziecka a ja marze o tym zeby moja corka nie byla jedynaczka :(

Gość gość
A ja mam dola bo tak bardzo bym chciała przytulić sie do mojego taty... zeby był tu z nami i patrzył na swoje ukochane wnuki :(