Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fitnes klub

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie do mam, ktore chodzą do fitness klubów. Jak wygląda to w praktyce? Są szatnie? Przebieralnie? Każdy się przebiera w swojej kabinie czy ogólnie w jakimś pomieszczeniu? Czy są prysznice, że po zajęciach można się wykąpać? Czy każdy ma swoją kabinę czy są ogólne natryski?

Gość gość
Przejdź się do siłowni która cię interesuje i zobacz.

Gość gość
wiem wiem, ale czy może tak być, że prysznice są otwarte? bez żadnych zasłonek?Trochę się wstydzę, dopiero wracam do formy po porodzie, nie chciałabym tak paradować nago.

Gość gość
Tyle tu tych dbających o linię, ćwiczących regularnie a jak jest konkretne pytanie to żadna nie odpowie. Jaki morał? Żadna z was chyba nie chodzi do klubów fitness czy na siłownię. Lepiej się tylko pochwalić i życiu swojemu dodać trochę koloru.

Gość gość
każda siłownia jest inna. u nas nie ma osobnych przebierani, są 2 toalety zamykane a prysznic tylko z zasłonką. Nie wiem dlaczego masz taki problem żeby dowiedzieć się u siebie? na basenach np. masz prysznice bez zasłonek.

Gość gość
U nas przebieralnia jest wspólna. mało tego - nie ma tam drzwi tylko takie załamanie muru, więc osoby przechodzące wszystko widzą. Jak komuś to przeszkadza, to może iść dalej, z dala od wejścia. Prysznice są osobne - rząd pryszniców porozdzielany murem, z przodu zasłonka. Chodziłam do kilku fitness klubów, nigdzie nie było kabin do przebierania. Jeżeli bardzo źle sie czujesz rozbierając wśród innych, to możesz przebrać sie w domu, a po zajęciach w kabinie prysznicowej. Ale powiem ci, że nie masz się czym przejmować. To tylko na reklamach fitness jest pełne uśmiechniętych lasek o wyglądzie modelek. Normalnie kobiety sa bardzo różne, maja cellulit, rozstępy, tłuszcz tu i ówdzie. Nikt nie będzie ci się przyglądał i oceniał.

Gość gość
nie mam problemu, chce sie ogólnie na początku zainteresować. A jak chodzisz na siłownię to podpowiesz moze co mi jest niezbędne? jak się przygotować do wizyty - tzn co zapakować do torby :) Dziękuję za pomoc :)

Gość gość
gość dziś Bardzo Ci dziękuję za konkretną odpowiedź i próbę wsparcia ;) A czy mogłabyś mi jeszcze podpowiedzieć co zapakować do torby? :)

Gość gość
Do torby pakujesz - legginsy, koszulkę, buty, ręcznik i coś do picia. Jeżeli sie chcesz wykąpać, to jeszcze bierzesz szampon, płyn do kąpieli i suszarkę. Aha, jeżeli sie bardzo pocisz, to możesz jeszcze zabrać stanik do przebrania, bo szkoda po prysznicu ubierać na siebie mokry i przepocony. Legginsy najbardziej lubię 3/4 a koszulkę typu bokserka. Ale przypuszczam, że skoro jesteś początkująca, to możesz nie mieć, więc zwykła koszulka tez może być, choć lepsza jest oddychająca niż bawełniana.

Gość gość
Dziękuję :)

Gość gość
bardzo proszę. :) Miłych ćwiczeń i życzę ci, abyś sie wciągnęła.

Gość Marinta
Myślę, że może Cię zainteresować ten fitness klub - http://www.vitalityboutique.pl/ . Jest to klub z ograniczonym członkostwem, więc uważam, że atmosfera w takim miejscu jest naprawę super. Zobaczcie sami.