Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę inny człowiek

Moja dziewczyna krytykuje mój samochód

Polecane posty

Gość trochę inny człowiek

Hej! Dziewczyna krytykuje, że jeżdżę samochodem Daewoo-FSO Polonez Caro Plus. Wersja 1.6 MPi. Sam na niego zarobiłem, wykonałem konserwację blach (wiadomo jak to w Polonezach bywało z tym), Auto jest z 2001 rocznika (przed ostatni rocznik produkcji Poloneza). Mówi, że koledzy mają importowane Golfy, BMW. Wiekowo to są podobne auta. Zapłaciłem za tego Poloneza 4000 zł (plus ok 1000 zł na pakiet startowy-wymiana olejów, filtrów, konserwacja blach). Najlepsze jest to, że ona sama nie ma prawa jazdy i auta. Polonez jest wyposażony we wspomaganie (standard w wersji Plus), klimatyzację (to rzadkość), podgrzewane lusterka, podgrzewane fotele i instalacje gazową. Na moje potrzeby na prawdę wystarcza. Nie rozumiem czemu laski jarają się starymi BMW, składanymi z 2, szpachla i huk taki, że nie pojedzie za daleko bo głowa boli od tego pierdząąącego tłumika.

Gość gość
Masz dziewczyne blachare. Na Twoim miejscu poszukalabym innej, normalnej...

Gość Bronko Billy 27
Moim zdaniem klimatyzator typu multi split jest efektywniejsza do domu, koszt montażu tego typu klimatyzacji może jest większy lecz można lepiej dobrać moc urządzenia do powierchni, agregat chłodniczy zawsze instalowany jest na zewnątrz domu, zobacz jakie parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimą i kieruje strumień powietrza na źródło ciepła

Gość gość
serio zaplaciles 4 tysiace za poloneza? masakra. Sam mam tylko stara skode ale twoja dziewczyna ma calkowita racje polonez to przypalowe auto. Nie wiem w ogole skad pomysl by takie badziewne auto kupic. To juz lepiej jakiegos starego golfa, skode lub polo. Przynajmniej oszczedniejsze nie trzeba tylu napraw robic i podobna cena. Rozumiem twoja dziewczyne taki polonez to juz pokazuje jakas mentalna degeneracje Nie stac cie na nic dobrego to wiadomo spoko kup chociaz cos oszednego i taniego a nie tego awaryjnego polskiego grata z epoki komunizmu. Szczerze to wspolczuje twojej dziewczynie ze ma faceta mentalnie tkwiacego w prlu. W ogole skad pomysl by kupowac takie badziewne auto a pozniej brac sie za naprawianie bo to dziadowska konsturkcja :)

Gość gość
wczoraj bzdury piszesz. zamiast rozumu masz znaczki z przedniej klapy samochodu. tylko idiota ocenia ludzi po samochodzie. poza tym, gość dzisiaj ma poldka, a jutro może zakupi hybrydę z salonu. a blacharę pogonić, bo głupia jest i zawsze znajdzie pacjenta z lepszym samochodem, większym kontem czy modniejszymi spodniami i będzie sie z nim puszczać.

Gość gość
Masz dwa wyjścia zmienić samochód albo dziewczynę a z opisu wnioskuję że ten pierwszy dażysz większym sentymentem...to co wybierasz?

Gość gość
dziewczyna mu powiedziala wprost ze ma grata a tu znalezli sie obroncy jakis starych prlowskich aut. Taki polonez to jak miec maluszka. Tyle ze jeszcze ludzi z maluszkiem to mozna szanowac bo przynajmniej auto smieszne i mozna kupic za 500 zlotych. Ale dac 8 razy tyle za podobny konstrukcynie zlom to juz trzbea byc idiota jakich malo wspolczuje twojej dziewczynie ze ma za chlopaka takiego glaba.

Gość florek 11
masz poloneza ale za swoje go kupiłeś kopnij ją w d/upe tego kwiatu jest pół światu

Gość gość
19:52 nie bądź śmieszny/a znajdź za 500, sorawdź sobie po ile chodzą to się zesrasz na stojąco :-P