Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 2

Czy on mnie zdradza ze starszą???

Polecane posty

Gość Marta 2

Jestem z chłopakiem od 4 lat, obecnie mamy po 25 lat. Uważam, że jest najlepszą osobą jaka mogła mi się w życiu przytrafić - Jest inteligentny, przystojny, dba o siebie, ciemna karnacja, bialutkie ząbki, zawsze byłam o niego zazdrosna, widziałam jak inne dziewczyny się na niego "Ślinią" . Mieszkamy przy granicy z Niemcami tzn On, bo ja mieszkam 40 km od niego. Mój chłopak od 3 lat pracuje w Niemczech, zna język perfekt zajmuje się rekrutacją ludzi do pracy w przeróżnych firmach, zarabia bardzo dużo ok. 3 tyś euro miesięcznie. Od jakiś 9 miesięcy ma kontakt z 39 latką, która mieszka w jego mieście. Ona ma męża, z którym mój chłopak gra w piłkę w jednej drużynie, znają się bardzo dobrze, często bywa u nich... No właśnie, ale od tych 9 miesięcy mój chłopak często wychodzi do baru z tą kobietą swoimi kolegami, oraz jej koleżankami... Kilka razy złapałam go na tym, że miał od niej smsy typu "śliczny, widzimy się w piątek?" Ona jak na 39 latkę, jest mega atrakcyjna, no po prostu piękna kobieta. Jej mąż nigdy nie jest z nimi, kiedy idą wspólnie na miasto, mnie też nie zabiera, bo ja mam studia, naukę i rzadko mam czas w weekendy. Potrafi wyjść w piątek z "nią" gdzieś i wrócić w sobote wieczorem, nie odpisując mi, lub odpisując na jeden sms, że wszystko jest ok. Boję się, że on ma z nią romans... :( Ona ma luz u męża, on nie ma pretensji, że ona nie wróci na noc, że jest z nimi. Po prostu ufa jej, że nic złego tam się nie dzieje. Pytałam chłopaka już, czy chce mi coś powiedzieć odnośnie tej kobiety... zaśmiał się i powiedział, że chyba zwariowałam, że mnie kocha i chce życie spędzić ze mną... Boję się, że to coś poważnego, co dzieję się miedzy nimi... Co myślicie?

Gość gość
Może nie jesteś dla niego atrakcyjna

Gość Marta 2
O to jestem spokojna... Podobam się facetom! Równiez dbam o siebie, uważam się za ładną kobietę. ;)

Gość gość
Co nie zmienia fsktu, że Twój "karmi się" z dwóch dziur :D🖐️

Gość gość
no widac cos jest na rzeczy. Dziwne tez, ze nie masz czasu jechac do niego w weekend.

Gość Marta 2
Co drugi weekend spędzam z nim... Ale gdy ma wolny weekend ode mnie, to automatycznie jest z tamtą kobietą, zawsze! Mam mu tego zakazać? Ale jak? Tak nie można przecież... Za dobrze sie znają, zgubiłam się w tym. :(

Gość gość
Życie to nie test!

Gość gość
Zdradza Cię z pewnością!