Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzony frajer

Zdradziła bo mam za małego

Polecane posty

Gość Zdradzony frajer

Miesiąc temu dowiedziałem się o zdradzie żony i rozstaliśmy się. Przez cały miesiąc błagała mnie o wybaczenie, zapewniała o miłości więc postanowiłem dać jej drugą szansę (mamy też dwójkę dzieci). Przez ten czas opadły trochę emocje i wczoraj poprosiłem ją o szczerą rozmowę. Zapytałem dlaczego mi to zrobiła, a ona na to, że mam małego penisa i nie potrafiłem jej zaspokoić tak jak chciała. Poznała tego faceta w pracy, on ją adorował no i w końcu uległa. Zarzeka się, że spała z nim tylko raz i bardzo tego żałuje. Jestem zalamany i nie widzę sensu dalszego wspólnego życia po tym co powiedziała. Nie mam gwarancji, że nie zdradzi mnie znowu skoro zrobila to z powodu słabego seksu ze mną. Boję się jej znowu zaufać, ale chcę zapewnić naszym dzieciom pełną rodzinę. Co robić?

Gość gość
O F**K! A naprawdę masz małego? Czy małego dla niej?

Gość Zdradzony frajer
We wzwodzie mam ok 14 cm, ale podczas seksu nigdy nie zauważyłem żeby było jej źle. Zawsze miała orgazmy, seks trwał nawet do godziny, robiłem jej minetki.

Gość gość
Wypowiem się jako kobieta. Moim zdaniem ona nie żywi do ciebie uczuc .. Raz ze zdrada a dwa- takie słowa ranią Mogła to zachować dla siebie Też mam mężczyznę którego kocham i nie jest ideałem z wyglądu ale w zyciu nie sprawiła bym mu takiej przykorosci! Można kochać nie tylko za wygląd.. jeśli kochać to za obecność drugiego człowieka, akceptując jego wady. Tylko wtedy związek ma sens.

Gość gość
14 mówisz? to chyba jest w miarę. A w obwodzie? Bo to ważniejsze?

Gość gość
Mało faktycznie. Ale to nie powód do zdrady. Ja bym się rozwiodla bo jak dalej żyć i kochac się z nią? Nie dość ze jej nie zadowalasz (pewnie udawala te ograzmy bo gdyby je miala nie poszla by w bok) to jeszcze będziesz miał poczucie ze inny chuj ja szturchal. A chuj z taka zona. Mogla porozmawiac o tym wczesniej mogliscie zainwestować w zabawki itd.

Gość gość
Wiesz moj facet ma jakies 11-12 cm ale ja go nie zdradze bo go kocham :)

Gość gość
15:43 no ale chyba szczerości oczekiwał autor zaczynając z nią poważną rozmowę, a nie miłych słówek. Przecież problemem nie jest to, że mu powiedziała co myśli, tylko fakt zdrady i tego, że żona nie może się z nim zaspokoić. Ja bym wolała usłyszeć coś niemiłego i spróbować nad tym popracować, niż nigdy tego nie usłyszeć i całe życie być nieświadomą tego jak jest.

Gość gość
Ale nad wzrostem penisa nie popracujesz Poza tym to jest gwóźdź do trumny! Tzn ze on wogole jej nie zadowala w zyciu. Efekt jest. Zdrada. Dla mnie nie miałoby sensu

Gość gość
Moze wczesniej miala partnera z duzym i teraz nie moze przyzwyczaic sie do 14 cm. Ja mialam wiele lat faceta ktory mial 18 cm i gruby. Rozstalismy sie. Po nim mialam dwoch partnerow i kazdy z nich mial normalnego ale dla mnie jednak zbyt malego bo lata przyzwyczajen z "tym" duzym.

Gość Zdradzony frajer
Nie powiedziała tego złośliwie. Nie chciała o tym rozmawiać, a ja naciskałem więc w końcu powiedziała prawdę. Wątpię żeby udawała orgazmy, jak szczytowała to waliło jej serce i cała pulsowała to na pewno było szczere.

Gość gość
Cały czas gdy z nią będziesz będzie ci towarzyszyć myśl że będąc z tobą zrobiła to z innym. Co zrobisz twój wybór.Ps.nie wymarzesz tego z głowy.

Gość gość
Nie wierz kobiecie że zdradziła tylko raz, kobiety jeśli już decydują się na romanse i zdrady to robią to wielokrotnie i ich fascynacja nowym facetem jest długotrwała, bo kobieta zawsze angażuje się emocjonalnie, a jeśli jest to kolega z pracy to będzie przyprawiać ci rogi dopóki on sam nie kopnie jej w tyłek. Jednokrotne skoki w bok są domeną mężczyzn.

Gość gość
14 cm to nie jest taki mały

Gość gość
biedak nadal uwaza ze ona miala orgazmy , gdyby miala to by nie zdradzila

Gość gość
14cm to przeciętny penis, a co do zdrad kobiet... one nie zdradzają z tak błahych powodów, sam penis u faceta nie wystarczy aby zdobyć kobietę, twoja żona zwyczajnie się zafascynowała i póki jej nie przejdzie to będzie się puszczać.

Gość gość
Poznała tego faceta w pracy, on ją adorował no i w końcu uległa x W tym zdaniu masz prawdziwy powód zdrady, kobiety lubią być podziwiane i adorowane, ty jej tego nie dawałeś, on tak. Mężczyzna decydujący się stały związek musi być świadom że już do końca swojego życia będzie musiał skakać wokół kobiety i spełniać jej zachcianki, bo jeśli tego nie zrobi to kobieta chętnie rozłoży nogi przed innym.

Gość gość
Prawda. Kobiety lubia adoracje i widać trochę tego zabrakło. Nie pal związku jeśli ona wykaże wole poprawy, musisz popracować nad zmiana w łóżku być lepiszym ogierem, penis nie jest mały ale może technika szwankuje ale to już praca razem.

Gość gość
Oj ciężko Ci będzie l.

Gość Zdradzony frajer
Nie napisałem o naszych relacjach poza łóżkiem. Co tydzień zabierałem ją na romantyczną kolację, kupowałem kwiaty, biżuterię, robiłem niespodzianki, no cholera kochałem ją! Gdy ona była szczęśliwa to ja też. Mam za swoje.

Gość gość
No to masz żonę, która lubi soki w bok nawet gdy w związku niczego nie brakuje. Tacy ludzie bywają, zazwyczaj uważa się, że to domena mężczyzn ale jak widać na Twoim przykładzie takie kobiety też są. Może jest seksoholiczką.

Gość gość
To w takim razie tępa pizda która myśli cipą zamiast głową i też myslę, że wcale nie kocha cię. Znajdź kobietę, która cię doceni za to jaki jesteś, i nie daj sobie wmówić kompleksów związanych ze swoim przyrodzeniem.

Gość Zdradzony frajer
Gdyby nie nasze dzieci to nie dałbym jej szansy. Widziałem, że żałuje tego co się stało, ale boję się zaufać.

Gość gość
Bardzo mi przykro ale twoja zona to zwykla i pusta sucz.:O

Gość gość
Ciekawe jakiego miał ten kochanek skoro 14 cm to dla niej za mało. Jakbyś miał 4 cm to rozumiem, że wreszcie chciała poczuć prawdziwego penisa, ale nie 14

Gość gość
,,No to masz żonę, która lubi soki w bok nawet gdy w związku niczego nie brakuje. Tacy ludzie bywają, zazwyczaj uważa się, że to domena mężczyzn ale jak widać na Twoim przykładzie takie kobiety też są. ,, xxxx Oczywicie znalam taka jedna Anie co rozbila malzenstwo swojej kolezance.Teraz puszcza sie juz z czwartym.Ta Anka miala bardzo dobrego meza.On ulozyl sobie zycie a ona lata po portalach randkowych-Ma 2 dzieci.

Gość gość
Dwoje dzieci i zdejmuje gacie przed obcym i nogi rozwala.Co to za matka ????

Gość gość
,,Ciekawe jakiego miał ten kochanek skoro 14 cm to dla niej za mało. Jakbyś miał 4 cm to rozumiem, że wreszcie chciała poczuć prawdziwego penisa, ale nie 14,, xxxx Myslisz ze pytala potencjalnego kochanka ile ma przed seksem ? :D Lub mu mierzyla przed czy sie nadaje ? :D

Gość Zdradzony frajer
Dzisiaj mamy wolne, dzieci są u dziadków żebyśmy mieli trochę czasu dla siebie. Proponowała seks, ale ja się nią po prostu brzydzę. Ona się stara zrobiła mi masaż, ugotowała obiad, jest miła, ale ja czuję do niej wstręt. To chyba koniec tego małżeństwa...