Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudaslaska

Związek a inteligencja

Polecane posty

Gość rudaslaska

Hej dziewczyny! Jestem 22letnim facetem i właśnie dostałem wyniki testu iq. Mój wynik to 89, mysle że to nie najgożej ale to tylko test. Cięzko mi sie ocenić czy jestem inteligentny czy nie choć myśle ze jestem raczej inteligentniejszy od drugich. Myśle, że praca ani szkola nie świadczą o inteligencji. (z zawodu sprzontam wiec nie mam jak sie wykazac :-) Nie miałem jeszcze dziewczyny wiec nie wiem jaka jest damska opinia. I tak się zastanawiam czy inteligencja ma jakiś wpływ na znalezienie partnerki? Umuwiłyście by się na randke z kimś takim jak ja wiedzac jaki ma wynik z takiego testu?

Gość gość
Jeśli : - odwazylbys się do mnie zagadać - zarabiał na tym sprzątaniu miliony - był przystojny To tak, czemu nie.

Gość gość
Mysle, ze nie ma, bo inteligencja jest po czesci wrodzona a jakos twoi rodzice cie splodzili marny prowokatorze.

Gość gość
Piszesz umuwiłbybyście się i sprzontam. W momencie jak rozmawiasz tego nie widać, ale jak piszesz tak i to mówiąc o inteligencji. Po drugie, osoby z niskim IQ czują się lepsze od innych. Osoby z wysokim IQ nie myślą w taki sposób. Wysokie mniemanie o sobie to najczęściej brak świadomości własnych ograniczeń. Jeśli nie praca i szkoła świadczą o inteligencji, to co o niej świadczy? Czy inteligencja ma wpływ na znalezienie partnerki... Myślę, że tak.

Gość gość
dziś Ktos tu bawi sie w psychologa? Efekt Krugera-Dunninga :P Ale nie zgodze sie, ze szkola i praca swiadcza o inteligencji. Nie kazdy mial rowny start, a i pozniej rozne rzeczy moge sie czlowiekowi przydarzyc, wiec na pewno nie na kazdym etapie zycia.

Gość gość
Po pierwsze - prowo :D Po drugie - 89 to przecież mało :O "Myśle, że praca ani szkola nie świadczą o inteligencji." A ja myślę, że jednak świadczą, i to nie tylko o inteligencji, ale również o ambicjach. "I tak się zastanawiam czy inteligencja ma jakiś wpływ na znalezienie partnerki?" Tak, im głupsi ludzie, tym łatwiej się parują (tudzież parzą ;) ). "Umuwiłyście by się na randke z kimś takim jak ja wiedzac jaki ma wynik z takiego testu?" Nie wiedząc, jaki masz wynik testu, nie umówiłabym się z tobą, bo jesteś analfabetą, poza tym nie gustuję w sprzątaczach i innych fizycznych. Znając wynik testu tym bardziej ;) xxx Ale się nie łam, tego kwiatu pół światu, jak to mawiają, i podobnie uzdolnionych kobiet co ty jest na pęczki ;)