Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urlop nad morzem,lato 2017

Polecane posty

Gość gość

Witam ,mysle o urlopie dla singli nad Polskim morzem latem tego roku,ma moze ktos jakies doswiadczenia na ten temat??? gdzie najlepiej ,indywidualnie czy z biurem podrózy jak to wyglada wiekowo itd.Dodam ze mam 40 lat.Z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi,Pozdrawiam Karol

Gość gość
co ma wiek do tego?

Gość gość
bo niechcialbym spedzac urlopu np. z emerytami

Gość gość
wszystko fajnie lecz nie usmiecha mi sie zwiedzac itd. w pojedynke :(

Gość gość
Ja w tym roku postanowiłam sobie zafundować urlop w Mielnie, w przyszłym miesiącu wybieram się sama na zasłużony wypoczynek. Zarezerwowałam sobie hotel http://www.villarafa.pl/pl/ rozglądam się za różnymi atrakcjami i mam nadzieję spędzić ten czas na wypoczynku i relaksie. Wydaje mi się, że to dobry pomysł i nie uważam, zeby samotny urlop był czymś złym.

Gość gość
A może urlop w Tatrach hm???? Moja rodzina co roku odwiedza to piękne miejsce. Od lat kwaterujemy się w tym hotelu ze spa www.borowydwor.pl . Bardzo dobra lokalizacja, pokoje przepiękne a co najważniejsze super ceny.

Gość gość
Trzeba być durniem żeby napisać że ceny jeśli chodzi o wakacje są najważniejsze. Bo dla mnie pogoda miejsce możliwość zwiedzania i wypoczynku pyszne jedzenie. Jak dla ciebie najważniejsze ceny to po ch/uj jedziesz? Siedź w domu a nie reklamuj Tatry latem

Gość gość
No my właśnie też się wybieramy na urlop nad nasze piękne morze :D A dokładniej to jedziemy sobie do hotelu Grand Lubicz w Ustce http://www.grandlubicz.pl/. Zależało nam na miejscu przyjaznym dla dzieci a tam właśnie mają sporo udogodnień i to ostatecznie zaważyło na tym żeby się właśnie na to miejsce zdecydować. Poza tym też mają super pakiety w dobrych cenach, więc warto zaglądać na ich stronkę :)

Gość Marguerrita
Ja w tym roku jadę nad morze, jadę sama. Zarezerwowałam sobie nocleg na bookaparcie w Sopocie i zamierzam się dobrze bawić. I nie uważam, że spędzanie wakacji samotnie to coś złego, można naprawdę fajnie spędzić czas.

Gość gość
Urlop nad Polskim morzem to super sprawa :)

Gość gość
Zgadzam sie, tylko też czasem cięzko znaleźc jakiś fajny hotel. W spoko standardzie i w dobrej cenie. To już w ogóle marzenie jakieś :d

Gość Aneczka9999
Ogólnie to u nas nad morzem mozna wydać więcej pieniędzy niż za granicą :/ Ja byłam rok temu w pięknym miejscu. Połączenie odpoczynku, zabiegów SPA i aktywności fizycznej. Właśnie za tydzień wyjeżdzam do http://www.nawzgorzu.com.pl/oferta/pakiety/ . Wybrałam sobie pakiet beauty&wellness. Już nie mogę się doczekać :)