Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc finansowa :(

Polecane posty

Gość gość
widocznie topik sponsorowany:)

Gość gość
odstapie, poniewaz i tak tych pieniedzy nie odzyskam, wiec wole zeby przynajmniej byl pożytek,tylko musi tam Pani miec wyniki badan na rozyczke, hiv itd musimy tam sie pojawic razem bo jest na moje nazwisko. Podaje email andromeda867@interia.pl tym razem musi sie udac:) ktoras Pani proponowala leki do inseminacji:)

Gość gość
sponsorzy? macie dzieci? różnią sie czymś od innych ludzkich dzieci? nie? nawet byście nie chcieli? to dlacego robicie o co robicie?

Gość gość
23;43 zamknij morde. Jaka oszustka skoro pojdzie z ta pania na miejsce we wiadomym celu i bedzie wiadomo czy ma to pco;/

Gość gość
myśleliście ze jk mi przyspamujecie post o kodzie to sie rzuce w e strone?:D ja piertole wkoooriacie mnnie coraz bardziej

Gość gość
nie jestem waszą krową ani waszym bykiem. ale moge sie stać przyjacielem rodziny piertolone pastuchy

Gość gość
chcecie żebym sie zaprzyjanił z waszymi bachorami?

Gość gość
oczywiscie kazdej osobie ktora zaproponowala mi pomoc jestem ogromnie wdzieczna gdyz leki razem z inseminacja tokoszt kolo 700-800zł, z pania od inseminacji sie spotkami udowodnie ze mam pco a czy moge pania od lekow prosic o kontakt? wysle wszystkie zdj usg razem z diagnoza, dziekuj***ardzo, nie spodziewalam sie takiej pomocy:(

Gość gość
wiecie jak zginiecie? z ich ręki

Gość gość
z jakich ich?

Gość gość
mam kooorfa boks we krwi niefortunnie połączony z litościwą naturą

Gość gość
ze srakich.nie wpiertlaj sie na linie strzału

Gość gość
autorko ukatrupisz mnie, nie pomyslalam, Ty juz nie jestes z mezem. Inseminacja oplacona z nasieniem meza 600 zl a Ty musiszmiec dawcy a to koszt 1350 zl;/ 750 zl brakuje, moze tutaj sie dziewczyny zrzuca, pomogla bym ale kurde za duzo stracilam na tej inseminacji

Gość gość
o nie skad ja wezme te pieniadze:(

Gość gość
idź do kaczora, może ci użyczy materiału. Pisdzielce skończyły finansowanie in vitro i teraz płacz

Gość gość
Ale tu pier**nik. O co własciwie z tymi wpisami chodzi?

Gość gość
to ja tu jestem od wypasania. a wy od oczyszczania łąki z pasożytów. radze to zapamiętać

Gość gość
kooorfa każdemu z osobna mam dawać lekcje?

Gość gość
łowicie na prymitywne przynęty. robicie dużo hałasu i informujecie większe od was drapiezniki o zbliżającej sie darmowej wyrzerce. mnie tam bez różnicy bo robie tylko za wabia

Gość gość
sami zastawiacie na siebie pułapki. normalnie powinienem wracać z toną skalpów dziennie...

Gość gość
lubicie to co robicie? czy ktos inny sie tym zajmue a wy tylko wykładacie siope i dajecie w łape? ogólnie wygląda mi to na planoy odwró oprócz paru idioów którzy uważją ze to ich ziemie paswiska i stada rogacizny i próbuja przegonić kojoty nachajkami na bydlęta

Gość gość
pociesze was że dzieki wam bede miał pewne opóźnienie i wiekszośc zdązy spiertolić. oprócz was rzec jasna

Gość gość
nawet was nie wekwipowali odpowiednio. to też zaplanowali. dużo podchodów i ganiania a potem wyżera z waszych trupów. pewnie inne atrakcje opózniajce tez macie na składzie

Gość gość
torreadorzy kooorfa:D ole!!!!

Gość gość
wez se te płachte ostaw na uciskanie poharatanych tętnic

Gość Pamela Rosa Flores
Cześć, jestem Pamela Rosa Flores, wiarygodna i wiarygodna pożyczkodawca. Udzielam pożyczki z jasnymi i łatwymi do zrozumienia warunkami z 2% odsetkami. Zapewniam kredyty na działalność gospodarczą, pożyczki osobiste, kredyty studenckie, kredyty samochodowe i pożyczki na spłatę rachunków. Jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się ze mną bezpośrednio: pamelarosaflores11@gmail.com