Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci spędzający dużo czasu przed komputerami są zazwyczaj niemęscy i cipowaci

Polecane posty

Gość gość

normalny facet zazwyczaj znajduje sobie jakieś rozrywki typu sport, majsterkowanie, czytanie książek i tak dalej, a największe gamonie wykłócają się z innymi gamoniami w necie :o

Gość gość
100% racji !

Gość gość
Moj facet uwielbia gry komputerowe ale w necie nie siedzi ani w nim nie dyskutuje, procz tego ma kilka innych zainteresowan (tez fizycznych - wedkowanie, podrozowanie, majsterkowanie, filmy dokumentalne). Jest najfajniejszym facetem jakiego znam, i wole ze siedzi na kompie niz gdyby mial szlajac sie po barach (jak to czynia moi koledzy) :)

Gość gość
Normalna kobieta zazwyczaj znajduje sobie jakieś rozrywki typu sport, szydełkowanie, czytanie książek i tak dalej, a największe gamońki wykłócają się z innymi gamońkami w necie pechowiec.gif

Gość gość
..i noszą rajstopy :P

Gość gość
Ogólnie większość wspólczesnych facetów to c**y, które nie umieją gwoździa wbić i śrubki przykręcić.

Gość gość
Ogólnie większość wspólczesnych kobiet to niedojdy, które nie umieją nic ugotować i guzika przyszyć.

Gość gość
Ale o jakim przedziale wiekowym mowicie? 15-25? Znam facetów 27-30+ i mimo siedzenia na kompie nie są ani pipkami ani nie brakuje im podstawowych umiejętności męskich. Natomiast gdy patrze na dzieci świezo po 20stce to czasem trudno rozpoznać płec.

Gość gość
Autorka to kolejna zakompleksiona frustratka, którą zalała żółć.

Gość gość
gość dziś Ogólnie większość wspólczesnych facetów to c**y, które nie umieją gwoździa wbić i śrubki przykręcić. x x a ja potrafie zbudowac dom od podstaw i jakos nadal jestem prawiczkiem a ci co nie potrafia wbic gwozdzia ale maja dobry bajer mieli sporo partnerek seksualnych takze to nie ma znaczenia co kto potrafi

Gość matka swatka
a ja potrafie zbudowac dom od podstaw i jakos nadal jestem prawiczkiem a ci co nie potrafia wbic gwozdzia ale maja dobry bajer mieli sporo partnerek seksualnych takze to nie ma znaczenia co kto potrafi x x Oj tam oj tam jak moja córa dziewica skończy studia to się z nią chajtniesz zbudujesz dom na jej działce i już będziesz miał seks.

Gość gość
A ja potrafię zbudować statek kosmiczny i wysłac go w kosmos i co z tego jak nadal nie jestem prawiczkiem.