Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

[PRAWO] regulamin konkursu?

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy może jest ktos w stanie mi pomóc, Chce wziąć udział w konkursie a z racji ze nie jestem pełnoletnia(mam 17 lat). Czy jezeli tak jest zapisane w regulaminie to mogę wziąć udział? §2 [Uczestnicy] 1. Z udziału w Akcji wykluczeni są pracownicy Organizatora i Partnera oraz członkowie ich rodzin, w szczególności wstępni, zstępni, rodzeństwo, małżonkowie, rodzice małżonków i osoby pozostające w stosunku przysposobienia. 2. Uczestnikiem Akcji (zwanym dalej „Uczestnikiem”) może być wyłącznie osoba fizyczna posiadająca obywatelstwo polskie oraz miejsce stałego zamieszkania w Polsce, która: a. ma pełną zdolność do czynności prawnych lub b. nie ma zdolności do czynności prawnych (wówczas musi być reprezentowana przez swoich przedstawicieli ustawowych) lub c. ma ograniczoną zdolność do czynności prawnych (wówczas osoba taka bierze udział w Akcji za zgodą swoich przedstawicieli ustawowych albo opiekunów prawnych – niezbędne są zgody pisemne); 3. Zapewnienie możliwości udziału w Akcji jest świadczone drogą elektroniczną. 4. Wymagania techniczne niezbędne do wzięcia udziału w Akcji są następujące: a. komputer z dostępem do sieci Internet; b. standardowa przeglądarka internetowa z obsługą cookies.

Gość LoLoX
dołaczam sie do pytania