niecodzienna22 0 Napisano Styczeń 21, 2017 Witam! Mam 24 lata mieszkam w UK i od kilku lat zmagam się z policystycznymi jajnikami (PCOS). Przez 2-3 lata brałam tabletki antykoncepcyjne przepisane przez mojego ginekologa i endokrynologa Diane35, aby utrzymać okres. Jestem w stałym związku i razem z moim partnerem doszliśmy do wniosku, że jesteśmy gotowi na dziecko. Podczas ostatniej wizyty w Polsce z moja doktor w czerwcu omówiliśmy ten temat (dziecka) i doradziła mi, że jeśli tylko będę chciała mam odłożyć tabletki i planować ciążę.... tak zrobiłam (październik) odstawiłam tabletki, z kończącym się blistrem dostałam okres i do dnia dzisiejszego więcej nie miesiączkowałam. Robiłam multum testów ciążowych, różnych marek. Do Polski jadę dopiero za miesiąc (praca nie pozwala na wcześniejszy termin). Mam się obawiać? Co sądzicie? POMÓŻCIE!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2017 a to zaraliwe? to nie przyjeżdżaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niecodzienna22 0 Napisano Styczeń 21, 2017 o to bym się nie martwiła, bardziej o twoją głupotę... bo to jest zaraźliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach