Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W******ja mnie pracodawcy

Polecane posty

Gość gość

W******ja mnie pracodawcy

Gość gość
Wysyłam CV, list motywacyjny. Człowiek się produkuje, stara a w odpowiedzi? Nawet nie odeślą listu z prostym podziękowaniem, żadnego "nie dziękuję, nie jesteśmy zainteresowani". Czemu pracodawcy milczą, już nie mogą odesłać dla świętego spokoju tych paru słów? Ja siedzę, czekam, znoszę jaja i nie wiem nawet czy mail dotarł czy nie. Admin usunął mi poprzedniego posta, nie wiem czemu, znajdę cię też gnoju i podziurawię opony.

Gość gość
Za co mają ci dziękować ? Przecież to ty NARZUCASZ im swoją osobę. Widocznie jesteś im do niczego nie potrzebny. Kto miałby zapłacić pracownikowi, za pisanie do ciebie bezproduktywnych maili ?

Gość gość
Zwykla prosta kultura zobowiazuje, zeby odpisac poszukujacemu prace, ze sie nie jest zainteresowanym. Nie rozumiesz tego? Za daleko masz do lba czy obce sa ci maniery?

Gość gość
gość dziś Kultura i dobre maniery nie mają nic wspólnego z PŁACENIEM komuś, za odpisywanie wszystkim, którzy chcieliby w mojej firmie pracować. jak nie mają zapotrzebowania, to nawet do tych CV nie zaglądają i maile kasują od razu.