Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dziekuje

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A szkoda!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Bzdurs!Mo偶e i powinno.!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za dziewczyn臋, kt贸ra mnie pokocha...mo偶e kiedy艣 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nosz臋 w sobie g艂贸d mi艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja r贸wnie偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i nie chc臋, aby kto ktokolwiek mi go zabiera艂, b臋d臋 go nosi膰, bo wol臋 go ni偶 porzucenie, znudzenie, obra偶anie....tyle warta ta wasza mi艂o艣膰, za kt贸r膮 tak dzi臋kujecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:57 Nie, nikt si臋 nie domy艣li. Za to wprowadza si臋 tym w b艂膮d setki os贸b, kt贸rym brakuje 艣mia艂o艣ci, by nawi膮za膰 z kim艣 realny kontakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
=銆媑o艣膰 dzi艣 Jaka jest pierwsza litera Twojego imienia lub nazwiska, je艣li je znam. Piszesz bardzo znajomo. =銆媑o艣膰 dzi艣 Mo偶e tego w艂a艣nie trzeba, impulsu, bod藕ca. Inaczej na zawsze zostan膮 w膮tpliwo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20:06 Pierwsza litera albo nazwiska na forum krajowym? Takie co艣 pasuje do milion贸w Polak贸w. O niczym to nie 艣wiadczy, imi臋 r贸wnie偶 nie. Nawet os贸b nosz膮cych to samo nazwisko jest od zatrz臋sienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A chocia偶 raz w 偶yciu si臋 domy艣l...chyba, 偶e masz jeszcze potencjalne ch臋tne...to teraz skazany jeste艣 na zgaduj-zgadul臋. I w takim razie, c贸偶...przepraszam... 偶e tu by艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To wystarczy, wierz mi. Styl pisania w przypadku niekt贸rych os贸b to jak podpis.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z domys艂贸w nie ma nic dobrego. Zbyt wiele niejasno艣ci rodzi nieporozumienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 To wystarczy, wierz mi. Styl pisania w przypadku niekt贸rych os贸b to jak podpis. x Styl pisania, powiedzonka i zwroty mog膮 zosta膰 bardzo 艂atwo pomylone. Mi si臋 przydarzy艂o to ju偶 tysi膮ce razy, 偶e jaki艣 tekst pasowa艂 mi pod wieloma wzgl臋dami do kogo艣, kogo znam, a jednak wcale nie by艂a to ta osoba. Taka naiwno艣膰, bierno艣膰 i oczekiwania ulokowane gdzie艣 w wirtualu zamiast w rzeczywisto艣ci mog膮 sprowadzi膰 na ka偶d膮 tak膮 osob臋 r贸偶ne nieciekawe choroby psychiczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A w niekt贸rych przypadkach mog膮 opisa膰 kogo艣 dok艂adnie. Gorzej je艣li tem kto艣 nie zdaje sobie z tego sprawy i ods艂ania si臋. Je艣li to kto艣 przychylny, to p贸艂 biedy. Gorzej je艣li kto艣 wrogo natawiony. Ja jestem przychylnie natawiony ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Literka szybko!imienia lub nazwiska!jego!pierwsza litera!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spadaj ciekawski podszywie. Ju偶 wszystko wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie obchodzi mnie co ty wiesz.ja sie pytam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozkmina, gdzie autorka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale to nie ty pyta艂e艣, wi臋c nie wtr膮caj si臋 mi臋dzy w贸dk臋, a zak膮sk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20:45 A ja do takich ludzi nie jestem przychylnie nastawiona. Ka偶de forum bez obowi膮zkowej rejestracji pseudonim贸w boryka艂o si臋 z du偶膮 liczb膮 ludzi, kt贸rzy u偶ywali takich samych s艂贸w i podrabiali czyj艣 styl pisania, by si臋 pod t臋 osob臋 podszy膰. Napisa艂e艣 swoje zdanie na ten temat z tak膮 pewno艣ci膮 siebie, 偶e ju偶 si臋 zdradzi艂e艣, 偶e jeste艣 takim w艂a艣nie podszywaczem. S艂owa "Gorzej je艣li tem kto艣 nie zdaje sobie z tego sprawy i ods艂ania si臋." te偶 bardzo wiele o Tobie m贸wi膮, ale niestety nic pozytywnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie doszukuj si臋 pozytyw贸w, je艣li ich tam nie ma. To by艂o tylko stwierdzenie. Zbyt szybko zak艂adasz, 偶e kto艣 jest wrogiem. To doprowadzi do tego, 偶e b臋dziesz wok贸艂 widzia艂a samych wrog贸w. Niestety po艣r贸d nich s膮 te偶 ci 偶yczliwi, ale oni uton膮 w t艂umie. Nie pierwszy raz na siebie trafiamy i pewnie nie ostatni. Wiesz (lub podejrzewasz) kim jestem. Ale sk膮d ten z艂y os膮d? Zawsze by艂em Ci przychylny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:33 Nie wiem ani nie podejrzewam, kim jeste艣. Dzi臋kuj臋, ale nie potrzebuj臋 przychylno艣ci obcych i nie mog艂e艣 zawsze by膰 mi przychylny, jak si臋 nie znamy. Nie jest mi to potrzebne do 偶ycia. Wrog贸w te偶 nie potrzebuj臋 i ich nie mam, chocia偶 mo偶e o kim艣 nie wiem. W艂a艣nie to mia艂am na my艣li, 偶e to z Tob膮 co艣 jest nie tak. Jeste艣 go艣ciem, nawet sobie pseudonimu nie zarezerwowa艂e艣. Na moje oko masz na swoim koncie wiele zabaw w podszywanie si臋 pod innych i zaszkodzi艂o to Twojej psychice.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕eby艣 wiedzia艂a jak bardzo si臋 mylisz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:43 A trzy kropki to w jakim celu? Jak uwa偶asz, 偶e si臋 w czym艣 myl臋, to napisz w czym albo w og贸le nie zaczynaj tematu. Takie aluzje i trzy kropki s膮 dla nastolatk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajnie sie czyta domysly :) Tylko ja wiem do kogo adresowane , ale kto wie moze adresat przeczytal :) Autorka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21.39 Wa偶ne 偶e ja wiem kim jest autor.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
01:00 Wa偶ne, 偶e ja wiem, 偶e tego nie wiesz, chyba 偶e to Ty nim jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ju偶 jest smutne Kochany... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
E, nic nie jest smutne. Przesta艅 sobie robi膰 偶arty z facet贸w tutaj. Nawet numeru im nie poda艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tobyl moj pierwszy wpis w tym temacie. Spalam ale za wczesnie by wstac wiec sobie komentuje :P

Udost臋pnij ten post