Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziekuje

Polecane posty

Gość gość
A szkoda!!

Gość gość
Bzdurs!Może i powinno.!

Gość gość
za dziewczynę, która mnie pokocha...może kiedyś ;)

Gość gość
Noszę w sobie głód miłości.

Gość gość
Ja również.

Gość gość
i nie chcę, aby kto ktokolwiek mi go zabierał, będę go nosić, bo wolę go niż porzucenie, znudzenie, obrażanie....tyle warta ta wasza miłość, za którą tak dziękujecie

Gość gość
12:57 Nie, nikt się nie domyśli. Za to wprowadza się tym w błąd setki osób, którym brakuje śmiałości, by nawiązać z kimś realny kontakt.

Gość gość
=》gość dziś Jaka jest pierwsza litera Twojego imienia lub nazwiska, jeśli je znam. Piszesz bardzo znajomo. =》gość dziś Może tego właśnie trzeba, impulsu, bodźca. Inaczej na zawsze zostaną wątpliwości.

Gość gość
20:06 Pierwsza litera albo nazwiska na forum krajowym? Takie coś pasuje do milionów Polaków. O niczym to nie świadczy, imię również nie. Nawet osób noszących to samo nazwisko jest od zatrzęsienia.

Gość gość
A chociaż raz w życiu się domyśl...chyba, że masz jeszcze potencjalne chętne...to teraz skazany jesteś na zgaduj-zgadulę. I w takim razie, cóż...przepraszam... że tu byłam

Gość gość
To wystarczy, wierz mi. Styl pisania w przypadku niektórych osób to jak podpis.

Gość gość
Z domysłów nie ma nic dobrego. Zbyt wiele niejasności rodzi nieporozumienia.

Gość gość
gość dziś To wystarczy, wierz mi. Styl pisania w przypadku niektórych osób to jak podpis. x Styl pisania, powiedzonka i zwroty mogą zostać bardzo łatwo pomylone. Mi się przydarzyło to już tysiące razy, że jakiś tekst pasował mi pod wieloma względami do kogoś, kogo znam, a jednak wcale nie była to ta osoba. Taka naiwność, bierność i oczekiwania ulokowane gdzieś w wirtualu zamiast w rzeczywistości mogą sprowadzić na każdą taką osobę różne nieciekawe choroby psychiczne.

Gość gość
A w niektórych przypadkach mogą opisać kogoś dokładnie. Gorzej jeśli tem ktoś nie zdaje sobie z tego sprawy i odsłania się. Jeśli to ktoś przychylny, to pół biedy. Gorzej jeśli ktoś wrogo natawiony. Ja jestem przychylnie natawiony ;)

Gość gość
Literka szybko!imienia lub nazwiska!jego!pierwsza litera!

Gość gość
Spadaj ciekawski podszywie. Już wszystko wiem.

Gość gość
Nie obchodzi mnie co ty wiesz.ja sie pytam.

Gość gość
rozkmina, gdzie autorka?

Gość gość
Ale to nie ty pytałeś, więc nie wtrącaj się między wódkę, a zakąskę.

Gość gość
20:45 A ja do takich ludzi nie jestem przychylnie nastawiona. Każde forum bez obowiązkowej rejestracji pseudonimów borykało się z dużą liczbą ludzi, którzy używali takich samych słów i podrabiali czyjś styl pisania, by się pod tę osobę podszyć. Napisałeś swoje zdanie na ten temat z taką pewnością siebie, że już się zdradziłeś, że jesteś takim właśnie podszywaczem. Słowa "Gorzej jeśli tem ktoś nie zdaje sobie z tego sprawy i odsłania się." też bardzo wiele o Tobie mówią, ale niestety nic pozytywnego.

Gość gość
Nie doszukuj się pozytywów, jeśli ich tam nie ma. To było tylko stwierdzenie. Zbyt szybko zakładasz, że ktoś jest wrogiem. To doprowadzi do tego, że będziesz wokół widziała samych wrogów. Niestety pośród nich są też ci życzliwi, ale oni utoną w tłumie. Nie pierwszy raz na siebie trafiamy i pewnie nie ostatni. Wiesz (lub podejrzewasz) kim jestem. Ale skąd ten zły osąd? Zawsze byłem Ci przychylny.

Gość gość
21:33 Nie wiem ani nie podejrzewam, kim jesteś. Dziękuję, ale nie potrzebuję przychylności obcych i nie mogłeś zawsze być mi przychylny, jak się nie znamy. Nie jest mi to potrzebne do życia. Wrogów też nie potrzebuję i ich nie mam, chociaż może o kimś nie wiem. Właśnie to miałam na myśli, że to z Tobą coś jest nie tak. Jesteś gościem, nawet sobie pseudonimu nie zarezerwowałeś. Na moje oko masz na swoim koncie wiele zabaw w podszywanie się pod innych i zaszkodziło to Twojej psychice.

Gość gość
Żebyś wiedziała jak bardzo się mylisz...

Gość gość
21:43 A trzy kropki to w jakim celu? Jak uważasz, że się w czymś mylę, to napisz w czym albo w ogóle nie zaczynaj tematu. Takie aluzje i trzy kropki są dla nastolatków.

Gość gość
Fajnie sie czyta domysly :) Tylko ja wiem do kogo adresowane , ale kto wie moze adresat przeczytal :) Autorka

Gość gość
21.39 Ważne że ja wiem kim jest autor.

Gość gość
01:00 Ważne, że ja wiem, że tego nie wiesz, chyba że to Ty nim jesteś.

Gość gość
To już jest smutne Kochany... :(

Gość gość
E, nic nie jest smutne. Przestań sobie robić żarty z facetów tutaj. Nawet numeru im nie podałaś.

Gość gość
Tobyl moj pierwszy wpis w tym temacie. Spalam ale za wczesnie by wstac wiec sobie komentuje :P