Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra synowej nie przywitala sie ze mną na weselu syna..bulwersujące

Polecane posty

Gość gość

Nie podeszła ani do mnie ani do męża i moich córek. Czy wg was to nie dziwne ze się nie znamy i nawet na ślubie swej siostry nie wykazała inicjatywy by poznać jej teściów i siostry swojego szwagra? Ja jestem starsza i nie ja powinnam się witac z nią .Wiem jak ona wygląda bo synowa ja wskazala ,ale nie poznalysmy się ani przed ślubem ani na ślubie . Wesele mlodzi organizowali sami i nie mielismy nic do gadania ,ani ja ani strona synowej,ale przeciez wypadalo chyba sie przedstawic i zapoznac skoro jestesmy juz wszyscy rodziną.

Gość gość
Siostra synowej to smarkula przed 30stką a ja mam swoje lata i przeciez nie będe pierwsza szukac jej na weselu i do jej stolika podchodzić.Mlodsza jest to powinna wykazac inicjatywe ,żeby poznac nową rodzinę swojej siostry.

Gość gość
Brak klasy

Gość gość
czego się czepiasz, skoro wesela synowi nie zrobiłaś, mamuśka

Gość gość
po co zakladasz kolejny taki sam temat! Ty jako matka Pana mlodego piwinnas witać gości! a ze nie unosisz sie duma to masz pecha. Sztywny slub.

Gość gość
Sorry ale to co nie spotkaliscie ani razu z jej rodziną przed ślubem? To co na weselu to było wasze pierwsze spotkanie. Jeśli tak to to jest jakieś dziwne

Gość gość
Nic na to nie poradzisz .U mnie jest bardzo podobna sytuacja. Teściowie mojego brata ,jego Szwagierka to normalnie jakaś porażka. Jacyś dzicy ludzie z którymi nie można nawiązać żadnego kontaktu. Najbardziej to przeżywa moja mama która nie tak wyobrażała sobie swatów

Gość kisss
No nieładnie się zachowała, a jak ma koło 30 - tki, to już jakieś tam obycie powinna mieć. Przecież to nie 20 - letnia pannica, tylko dojrzała kobieta już. Nie przejmuj się, najważniejsze, że Twój syn jest szczęśliwy, a co Cie tamta baba obchodzi. Zresztą, może nie wszystko stracone i przy kolejnej okazji szwagierka syna zreflektuje się. To, że syn sam zorganizował wesele, to nie ma nic do rzeczy i nie zwalnia nikogo z obecnych na przyjęciu z kultury osobistej. Rodzice żadnego obowiązku finansowania wesela nie mają.

Gość gość
No nieładnie ale w końcu Twój syn nie jest z tą synową, ważne są relacje z synową, a tamtą olej