Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A_hana

skutki zmiany klimatu czy objawy ciąży?

Polecane posty

ostatni okres miałam przed sylwestrem, na sylwestra na parę dni polecieliśmy na Kubę, dlatego myślę że moje objawy mogą być spowodowane po prostu chwilową zmianą klimatu.. Ale pewności nie mam, bo czuję się "inaczej" niż zwykle. jakieś 2 tygodnie po pierwszym dniu okresu zaczęły się wzdęcia, uczucie jakby coś przygniatało jelita, później kilka dni jedzenia bez opamiętania, "jedzeniowe zachcianki", sporadycznie zgaga wieczorami i mdłości. A teraz czekam na następną miesiączkę, która teoretycznie ma przyjść dzisiaj, tylko jest zupełnie inaczej - zawsze tydzień wcześniej niemiłosiernie bolał mnie brzuch - a teraz kilka minut pobolewa lewy jajnik i przestaje, czuje jakby już coś tam leciało i nic.. mam powiększone piersi i bardzo wrażliwe - jak przed okresem, ale nigdy az tak bardzo tego nie odczuwałam. libido zero - jestem straszną przylepą, a teraz nawet przeszkadza mi jak partner mnie przytula - tragedia. Humory straszne, nerwowość i płaczliwość, wpadanie ze skrajności w skrajność. No i wczorajszy test negatywny, ale robiony wieczorem, po przyjściu z pracy. Co mówicie?

Gość gość
powtórz test za kilka dni

Gość lllyyydddyyy
I co się okazało ??????

Gość gość
Ja mam dokładnie tak samo jestem z Niemczech okres powinnam dostać tydzień temu. Poczek jeszcze kilka dni i zrobię test...