Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożecie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze ale nawet nie wiem czy ktoś odczyta moja wiadomość. Ahh... jestem jak dla mnie w naprawdę trudnej sytuacji... Byłam w związku od 3 lat, razem pracujemy do dziś żadne z tej pracy nie chce zrezygnować bo pracą nam odpowiada, pracujemy w niej razem przez kilka dni po 10h ;( nasz związek ciągnął się 3 lata, nie mamy dzieci ale mieszkaliśmy rok razem. Bywało różnie w naszej relacji, były wzloty i upadki... Zdarzały się rozstania ale zawsze do siebie po jakimś czasie wracalismy. Zawsze kiedy ja już powoli do siebie dochodzilam po rozstaniu on wracał A ja zawsze mu pozwalałam wrócić, mój ex jest bardzo uparta osoba, musi być tak jak powie... Często się kłócilismy i zawsze słyszałam, że nie wyniosłam z domu wartości takich jak on... A co to za wartości kiedy facet po prostu nie szanuje kobiety... Bardzo go kocham, bardzo trudno mi się pogodzić z rozstaniem :( boję się tego że znajdzie inna I będę musiała znaleźć inną pracę bo psychicznie nie wytrzymam albo że znowu sobie wszystko ułoże A on wróci A ja znowu wybacze ;( nie wiem co robić tak bardzo bym chciała być silna i twarda kobieta ;( proszę mi pomoc