Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość SamotnaMama94

Ciężka sytuacja .

Polecane posty

Gość SamotnaMama94

Witam wszystkich mam 22 lata, mieszkam w Bydgoszczy i jestem samotną mamą 18-miesięcznej córeczki . Piszę tu, bo nie wiem już gdzie mam szukać pomocy .. Wraz z moją córeczką mieszkamy u moich rodziców . Rodzice są bezrobotni i nawet nie szukają żadnego zatrudnienia . Są uzależnieni od alkocholu . Matka codziennie wypija po 4 piwa a ojciec ok 2 piwa .Wymuszają na mnie opłacanie wszystkich rachunków za media, dawanie na jedzenie i kupywanie drogich papierosów , a ja przez to wciąż zadłużam się w lombardach . Moje dochody to 350 zł alimentów na córke, zasiłek rodzinny 95 zł oraz 500+ i ledwo starcza mi na utrzymanie siebie i córki . Ja nie pracuję ponieważ nie mam z kim zostawić córki, a na żłobek mnie nie stać . Ponad to w domu są ciągłe awantury którymi jest światkiem moja córeczka , jestem poniżana i obrażana wulgarnymi słowami . Matka jest chora psychicznie i przyjmuje na stałe leki psychotropowe Neurol , sulpiryt i estazolam i na to pije codziennie alkochol . Bardzo chaciałabym wyprowadzić się z moją córką od nich lecz nie stać mnie na wynajem, nie wiem już gdzie mam szukać pomocy ;((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować