Gość SamotnaMama94 Napisano Styczeń 23, 2017 Witam wszystkich mam 22 lata, mieszkam w Bydgoszczy i jestem samotną mamą 18-miesięcznej córeczki . Piszę tu, bo nie wiem już gdzie mam szukać pomocy .. Wraz z moją córeczką mieszkamy u moich rodziców . Rodzice są bezrobotni i nawet nie szukają żadnego zatrudnienia . Są uzależnieni od alkocholu . Matka codziennie wypija po 4 piwa a ojciec ok 2 piwa .Wymuszają na mnie opłacanie wszystkich rachunków za media, dawanie na jedzenie i kupywanie drogich papierosów , a ja przez to wciąż zadłużam się w lombardach . Moje dochody to 350 zł alimentów na córke, zasiłek rodzinny 95 zł oraz 500+ i ledwo starcza mi na utrzymanie siebie i córki . Ja nie pracuję ponieważ nie mam z kim zostawić córki, a na żłobek mnie nie stać . Ponad to w domu są ciągłe awantury którymi jest światkiem moja córeczka , jestem poniżana i obrażana wulgarnymi słowami . Matka jest chora psychicznie i przyjmuje na stałe leki psychotropowe Neurol , sulpiryt i estazolam i na to pije codziennie alkochol . Bardzo chaciałabym wyprowadzić się z moją córką od nich lecz nie stać mnie na wynajem, nie wiem już gdzie mam szukać pomocy ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach