Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biust a raczej jego brak

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny :) zakładam ten temat bo sama już nie wiem co mam robić :( niestety, nie dane mi było urodzić się z ładnymi piersiami, szczerze powiedziawszy, nawet ten najmniejszy biust by mnie w pełni zadowolił. ale niestety, jestem dosłownie płaska jak decha, czuje się jak chłopak :( nawet te staniki push up nic nie pomagają, operacje plastyczne odpadaja, więc może wy dziewczyny macie jakieś przydatne rady albo sposoby aby te moje biedne niby piersi chociaż optycznie powiększyć. dzięki za wszelkie rady :)

Gość gość
rób sobie makijaż na piersi :) możesz też ćwiczyć i stosować kremy

Gość gość
myślisz? no chyba spróbuję,dzieki :) a co myślisz o takich silikonowych poduszeczkach na piersi?

Gość gość
nigdy nie używałam ale latem bym na pewno tego nie używała.

Gość prawictwo pospolite 114
a biodra chociaż masz szerokie ? LAski z szerokimi biodrami mnie najbardziej kręcą

Gość gość
Kremy raczej biustu nie powieksza, moze ujedrnia bardziej i tyle. Sama jestem plaska i tez sie z tym zle czuje, chociaz staram sie to akceptowac. Jestes szczupla? Moze jak przytyjesz to pojdzie troche w cycki? :D tak mi kiedys odpowiedziala dietatyczka

Gość gość
ja też nie miałam biustu (miałam 65A - 76cm w biuście, porażka xD) potem zaczęłam brać tabletki anty (dermatolog mi przypisał) przytyłam 3kg i biust mi urósł obecnie noszę 65E (mam 89cm w biuście), cera mi się poprawiła a do tego okres jest regularny, mniej bolesny i już nie taki obfity :)

Gość gość
ty prawictwo oślepłeś? ta pierwsza jest ok, ale druga tylko tak wypięta jak do walenia, nogi cienkie, gdzie tu jakieś biodra sensowne?