Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto oglada na wspolnej?

Polecane posty

Gość gość

Ominelam sporo odcinkow Chodzi mi o zwiazek igora i eli. Maja dziecko, kogo one jest? I kim jest ta nowa brunetka co ja wykorzystal i kazal spadac? :)

Gość gość
Dziecko jest Magdy, z którą Igor był kilka lat wcześniej. Potem się rozstali, bo Igor ją zdradzał z Mają. A potem Magda zginęła w wypadku motocyklowym i Igor zajął się córką. Elżbietę (a nie Elę :D ) poznał później i teraz razem wychowują Julkę. A ta brunetka - Wika - była żoną kolegi / pracownika Igora. Facet zginął w wypadku samochodowym, jak jechał na wywiad, na który wysłał go Igor. Igor miał więc wyrzuty sumienia, zaczął pomagać Wice, pocieszać ją no i od słowa do słowa wylądowali w łóżku. Teraz Igor się opamiętał ale panna nie bardzo chce to przyjąć do wiadomości :) Matko, co ja oglądam??? :D

Gość gość
Bosze co ja ogladam :) haha Czyli Igor jest taka meska dzi...a z na wspolnej? :)))

Gość gość
A gdzie on poznal elzbiete? :)

Gość gość
Robil jakis artykul o fundacji czy czym tam elzbieta z mezem się zajmowala i tak ja poznal. Ona byla tlamszona przez starszego meza i traktowana jak wlasnosc

Gość gość
Elżbietę poznał, jak pisał artykuł o jej... mężu (sic!). Bogatym, obleśnym i sporo od niej starszym. Elżbieta poleciała na boskiego Igora (tak jak wszystkie panny w "Na Wspólnej"), pokochali się i ona rozwiodła się z mężem.

Gość gość
Ale tam patola na tym na wspolnej:)