Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

toksyczny człowiek sam z siebie nigdy nikogo nie zostawi

Polecane posty

Gość gość

w jakiejkolwiek relacji międzyludzkiej.I łatwo też nie pozwoli nikomu odejść.

Gość gość
to raczej nie toksyczny człowiek, tylko człowiek, który naprawdę kocha...on nie pozwoli odejść ani nie zostawi

Gość gość
tak k****o wyniszcze cie !

Gość gość
czy wszystkie punkty się zgadzają u każdego nie wiem,ale bardzo wiele,tylko dodam,że lubią brylować na forum bo chcą się sprzedać i ukryć to jak naprawdę jest

Gość gość
A widzisz, czyli jak ktoś sobie zmienia partnerów co 2-3 miesiące to toksyczny nie jest, a ci co trwają w związkach latami są bardzo toksyczni :P

Gość gość
czy kobieta która szukała frajera,żeby ją utrzymywał i sprzedawała się jako przedsiębiorcza laska,a jak frajer się skapnął,że to jednak kompletnie nie to,nie wydaje mi się,żeby go kochała

Gość gość
ktoś kto zmienia partnerów i partnerki nie jest raczej toksyczny,może nie jestem zbyt romantyczny,ale życie jakoś ogarnia,natomiast toksyczni to najczęściej wrzody na d***e,jako mimo pijaru wychodzi,że to jest kompletnie nie to,oni wtedy zaczynają np. na współczucie,

Gość gość
np.jak kobieta odrzuca chłopaka raczej dla siebie i ładuje się w związek z jakąś patologią to jest jej wybór, trudno mówić o toksyczności,natomiast toksyczna jest np.wredna suka,która chce się sprzedać i przyssać do kogoś i udaje dobrą kobietę

to raczej nie toksyczny człowiek, tylko człowiek, który naprawdę kocha...on nie pozwoli odejść ani nie zostawi x to napisał toksyk, k***a, mam W D***E UCZUCIA TOKSYKA, patologicznego k***iszcza, który KAŻE innym szanować swoje uczucia, a cudzie ma w d***e, powiedz mi jedna z drugą, jeden z drugim, no co z tego, że ktoś mówi , że kocha, choćby miał rację? dla człowieka kochanie kogoś lub czegoś jest tak popularne jak sranie, choć może nie tak częste, ale statystycznie tak łatwe. nienawidze ludzi, którzy mówią: to też ma uczucia. tak. morderca i gwałciciel też kogos na pewno kiedyś kochali, rozumiem,, że to nobilituje? gwałciciel mógł nawet "kochać" swoją ofiarę,bo pojęcie miłości jest pojemne jak jego wór, i NIE NOBILITUJE NIKOGO, ważne jest TYLKO TO jak ta osoba się zachowuje, swoje odczucia niech zostawi dla siebie

Gość gość
broken lecz się toksyczna babo

Gość gość
masz raję broken

Gość gość
20:11 Ten to sam siebie wyniszczy albo mu w tym pomogą w jakimś zakładzie zamkniętym.