Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefre567

Do wszystkich facetow. Wiecie czego chca kobiety? Wlasnie tego

Polecane posty

Gość nefre567

Zebyscie mijajac sie w korytarzu klepneli je w tylek, zebyscie wyszli z kumplami na piwo informujac ze idziecie a nie pytajac sie, zebyscie przytwierdzili je do sciany i porzadnie zerż..li, zebyscie po wejsciu do domu kiedy bedziecie sami rzucili im komunikat "rozbieraj sie do naga", zebyscie zabrali je sachodem gdzies gdzie jest fajny widok (niekoniecznie daleko), zebyscie byli pewni siebie, zebyscie nie panikowali w kryzysowych sytuacjach a trzezwo mysleli i probowali z nich wybrnac, zebyscie umieli zmienic kolo w aucie, naprawic cos w domu, zebyscie podczas seksu zlapali je za szyję, zebyscie w ciagu dnia napisali im do pracy smsa co z nimi zrobicie przy nadarzajacej sie okazji,, zebyscie nie odpisywali od razu na kazdego smsa, Macie byc prawdziwymi facetami a nie pipkami. Pisze to jako kobieta, ktora jest od 15lat wierna takiemu facetowi, nie mysle nawet o innych. A wy kobiety macie miec klase, byc dama na salonach a dla niego ich prywatna dz...a. Wiem, ze wiele z was sie oburzy, bo mysli,ze cale zycie polega tylko na "misiaczkowaniu", ale tak jest. Mozecie mowic,ze chcecie spokojnego oddanego w pelni faceta, ale same sie oklamujecie i same wiecie,ze to nieprawda. Wasz zwiazek bedzie udany kiedy nie bedziecie wiecznie dla siebie, ale przy tym bedziecie mogli na siebie liczyc.

Gość gość
Sporo prawdy. Mile misie się kocha ale za takimi facetami szaleje

Gość gość
o, widzę, że ktoś przeczytał ksiażkę Wisłockiej z lat 70-tych i przyszedł uświadamiać gimbusów na kafe :) ale lepiej, to samo pisał Owidiusz 1000 lat przed Chrystusem. Kręcimy sie w kółko i wciaż odkrywamy świat na nowo :)

Gość gość
gość dziś o nie wiedzialam, nie slyszalam o tej ksiazce, a jaki tytul? :) chetnie przejrze

Gość gość
mów za siebie, ja NIENAWIDZĘ klepania w tyłek :O

Gość gość
To ze ty tak lubisz to nie znaczy że kazda jedna. Ja sobie nie wyobrażam dusic ukochana podczas sexu, to obrzydliwe

Gość gość
gość dziś Spotka kiedys takiego samca, ktory bedzie to robil i beda robic to ostro a jej sie to bedzie podobac. To zycie.

Gość gość
Bla, bla, bla... nudne są te wasze prawicze wywody.

Gość gość
Michalina Wisłocka "Sztuka kochania" Jak można było nie słyszeć o tej książce?? Jeśli idzie o Owidiusza nie pamiętam tytułu, ale osobniku z pokolenia "lubię to" masz internet.

Gość gość
trzeba dodac do tego, ze facet ma dbac o siebie i zaje*** wygladac ;)

Gość gość
Jakby mój facet tak robił to bym pomysłała ze chce mnie tylko do seksu. Przecież to bzdury są. Ja wole misiaków :)

Gość gość
he he, każdy lubi co inego, ale dzieci zafascynowane seksem myślą, że to ich pokolenie wynalazło seks i uczuciowość.

Gość gość
gość dziś Dzięki za tytul :)

Gość gość
Mozna robic to ostro ale po co zaraz dusic. Chuuja tez ci wpycha do gardla az sie dlawisz i to jest ok?

Gość gość
gość dziś Tez tak myslalam ;) dlatego jak ktos to ujal misiakow sie kocha a za takimi szakeje. Tak samo jak mamusie panie domu dajace wieczne cieplo sie kocha ale chcialoby sie kobiety indywidualistki, ktora uwielbia seks autentycznie

Gość gość
kiedyś Wisłocka i Starowicz to była podstawa, potem pojawił sie Master&Johnson, dzis dzieciaki obejrzą p****la, zmierzą sobie peniolka i uważaja sie za ekspertów.

Gość gość
gość dziś Tak, jest ok ;)

Gość gość
jak poszalejesz za karkiem debilem, to misiak odejdzie i do końca życia będziesz szmatą.

Gość gość
moj maz nie jest karkiem, ale zachowuje sie po prostu jak mezczyzna, jestesmy ze soba 15 lat prawie

Gość gość
Jak jestes wychowana na poornolach i innych burdelach to ok.

Gość gość
Nie ma to jak kafeteryjne prawdy objawione:D:D:D

Gość gość
Po prostu jest nalogowym ruuchaczem, niedługo zacznie szukac mlodszej

Gość gość
Jprdl,,jezeli w jakims zwiazku jest jeszcze namietnosc po tylu latach to autorka jest dz... a jej facet roochaczem..ech

Gość gość
Tez mi namiętność, namiętność to pocalunki, dotyk, a nie wpychanie chuuja po same gardlo i duszenie kobiety

Gość gość
pchać po chamsku w gardło każdy debil potrafi.

Gość gość
Zgadzam sie z autorka, ale przy tym zeby jeszcze facet byl wierny, nie rozgladal sie za innymi, szanowal I wspieral partnerke...marzenie, take polaczenie cech trudno znalezc. Muscle ze najwazniejszy jest zloty srodek, a wiejszosc facetow to albo roochacze, nie nadajacy sie do powaznego zwiazku, albo pipki- cieple kluchy, totalnie niemescy, ktorzy nie potrafia stanac w obronie swojej kobiety I pokazac ze ,,maja jaja". Niestety, na swiecie prawie same skrajnosci..

Gość gość
gość dziś Dokladnie w koncu ktos zrozumial o co mi chodzilo ;) postawa typu "nalezymy do siebie". Po prostu zwiazek trzeba pielegnowac i robic ze soba wszystko, niekoniecznie w lozku. Zwiazek musi sie udac kiedy ten "srodek" jest :)

Gość gość
nie czytałam uważnie. ale na pewno fajnie jak facet potrafi w łóżku dopaść jak lew lwicę. Ja potrzebuję żeby mężczyzna imponował mi czymś, w czym sama chciałabym być lepsza. I żeby otaczał mnie ogromną troską kiedy bym była w ciąży i miała małe dziecko, żeby nas bardzo kochał i żebym myślała "jak ja go kocham" kiedy widzę, jak wraca do domu.

Gość gość
Autorko pytam w 100% poważnie,co jeśli facet robił by te żęczy a niema: -bajery/podrywu -kasy/statusu -wyglądu (idealnego nazywanego przez was ,,normalnym'') Czy kasę i podryw przemyciłaś pod ''zebyscie byli pewni siebie, zebyscie nie panikowali w kryzysowych sytuacjach a trzezwo mysleli i probowali z nich wybrnac''

Gość gość
''ktorzy nie potrafia stanac w obronie swojej kobiety I pokazac ze ,,maja jaja".'' czyli fajnie jak facet bije się za dziunie? Co masz w zamian?