Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roksia01

LUDZIE POMÓŻCIE!!! :(

Polecane posty

Witam. Piszę tutaj na tym forum ponieważ mój dobry znajomy mnie o to prosił... Sprawa wygląda nie za ciekawie. Został oskarżony o gwałt przez 19 - letnią dziewczynę która ma problemy psychiczne i żółte papiery . U niej w domu panuję cały czas patologia. Przychodziła codziennie do niego do firmy tylko po to by się wygadać czy zajarać z nim szluga i wracała z powrotem do szkoły. Przez pewien okres pomiędzy nimi zaiskrzyło i wylądowali w łóżku za jej zgodą. No i się zaczęło. Ona wygadała się swojej matce o tej sytuacji, jej matka od razu wzięła ją do ginekologa i faktycznie on z nią współżył. Dziewczyna jest pod kontrolą swojej matki, wszystko robi tak jak ona chcę. Jest natrętna, codziennie nęka jego pracowników i nagrywa , sama przychodzi pod jego dom i grozi. Cała ta akcja jest tylko po to by wyłudzić od niego $$$. Co mój znajomy musi zrobić by wygrać sprawę w sądzie?? Czy wystarczą mu tylko świadkowie? Co o tym sądzicie? :)

Gość gość
Ten uśmiech na końcu mnie trochę dziwi. Najlepiej jakbyś zapytała na forum prawnym. No i jesli ona go nęka, nachodzi itd, to niech on to zgłosi na policje, a jej nagrania, esy niech oczywiście zapisuje jako dowody.