Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chłopakiem i jego podejściem do pracy.

Polecane posty

Gość gość

Niestety mój chłopak lubi swoja pracę. Spędza w niej 8-10 godzin dziennie, a potem jeszcze dorabia jako kierownik budowy. I niestety każda sobota też wygląda tak samo - ja w domu, a on na budowie. Zarabia dobrze, stać nas na wiele rzeczy, mamy mieszkanie, mimo, że nie jesteśmy małżeństwem - wspólne. Ale on już chce się budować, zbiera na działkę. A ja wolałabym gdzieś wyjechać, nie tylko na narty na tydzień, ale np. do Tajlandii czy Chin. A on ciągle mówi o domu.

Gość gość
To dziwnie brzmi, że on NIESTETY lubi swoją pracę. Uwierz, to naprawdę dużo, że lubi to, co robi, bo niestety właśnie większość ludzi swojej pracy nie znosi. Jeśli chodzi o soboty - nie możesz wtedy wyjść na zakupy spożywcze/ciuchowe, posprzątać, odwiedzić rodziców, dziadków, umówić się do kina/na kawę/na spacer z koleżanką, poczytać książkę, obejrzeć film, isć do kosmetyczki lub zrobić sobie domowe SPA, iść na spacer z psem jeśli macie, zapisać się na kurs językowy, jest naprawdę wiele możliwośći, a na wakacje pewnie i tak gdzieś wyjedziecie, skoro dobrze wam się powodzi. A długo ze sobą jesteście? Bo zwykle na początku kobiety chcą jak najwięcej czasu spędzać z mężczyzną, ale później sytuacja się normuje i fajnie jest mieć też czas tylko dla siebie :)

Gość gość
w sensie - dla siebie samej :) a że on chce budować dom, to ja bym się cieszyła na twoim miejscu, że myśli przyszłościowa i nie trwoni kasy na głupoty, że jest zaradny i stara się o dobrą przyszłość dla siebie, dla was, doceń to

Gość gość
a będziesz współwłaścicielką tego domu?

Gość gość
Problemem nie jest praca. Problemem jest to, że twoja potrzeba bycia z nim nie jest wyrażona i on jej sobie nie uświadamia. Nie wie, że może zdobyć piękny dom ale stracić twoją miłość. Uświadom go.

Gość ale nic nie robić
baby to tępe suki, chcą mieć WSZYSTKO