Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zdrada

Polecane posty

Gość gość

Niedawno wyjechałam z mężem na wakacje, do Francji. By napisać to jak najkrócej od razu przejdę do rzeczy. Wdałam się w romans z obcokrajowcem, najprawdopodobniej z imigrantem, który niedawno przyjechał do Francji. Myślałam, że będzie to niewinny skok w bok o którym mąż się nie dowie do czasu, gdy nie odkryłam, że jestem w ciąży. Na szczęście kochałam się z mężem parę dni po zdradzie więc mąż uznał, że to jego dziecko. Problem był przy na rodzeniach, gdyż okazało się, że dziecko jest czarne. Mąż tym samym dowiedział się o zdradzie. Przyznałam się. Na początku mąż mówił o rozwodzie, ale po paru tygodniach po wielu moich łzach i błagań mąż zdecydował się dać mi szanse. Problem był, gdy wyszliśmy razem z domu z dzieckiem i zobaczyli nas nasi sąsiedzi. Sąsiadka krzyknęła – „ależ to dziecko podobne do pana,” i obaj ryknęli śmiechem, mąż zrobił się czerwony i zawrócił do domu, mówi znów o rozwodzie. Jak go przekonać by nie przejmował się tymi durniami i wybaczył mi a dziecko wychował jak swoje? Dodam, że dziecko ma prawie 14 miesięcy, a więc i tak musiał by płacić alimenty, bo na zaprzeczenie ojcostwa jest tylko rok, prawda? A zatem kolejne pytanie – przy rozwodzie i tak musiał by płacić na mnie i dziecko czy tak?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować