Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyth

spotkać się z byłym czy nie ?

Polecane posty

Gość judyth

witam.nie będe się rozpisywac ze szczegółami ...ja mocno w nim zakochana ..zwiazek trwał dosc krótko .lecz popełniłam pare drobnych błędów i delikatnie facet sie zraził do mnie ..lecz to nie było nic wielkiego kocham go nad życie ..pokazałam mu to i wyznałam na wszystkie sposoby. on zmęczony tym stwierdził że musi odpocząc , zeby byc z kims musi życ w zgodzie z soba. miedzy nami rónzica wieku 9 lat on jest starszy.twierdzi ze cos do mnie czuje ale to nie to co na poczatku i musi odpoczac by zrozumiec czego on chce.ale niby nie chce skreslac mnie ze swojego życia. pare tygodni nie mamy ze soba kontaktu ..a za jakis czas bede przejazdem w jego okolicy mamy sporo km od siebie . zastanawiam sie czy spotkac sie ..pogadac ot tak..po rozstaniu sie nie widzielismy ani w trakcie rozstania ..wypłakałam sie juz i wiem ze bedzie to ciezkie dla mnie ale czy warto spotkac sie mówic mu cokolwiek ?

Gość gość
possij mi

Gość gość
daj sobie spokoj, ona ma Ciebie w doopie, naprawde szkoda Twojego czasu. Poza tym to typowy cwaniak i manipulant, po co zawraca Tobie glowe jak Cie nie chce? żąlosny koles.

Gość judyth
chciałam jedynie by to było krótkie spotkanie ..nie bede mówic nic o swoich uczuciach bede twarda usmiechnięta..pod koniec delikatnie wypytam o jego uczucia...czy cos czuje do mnie czy teskni . jesli powie że nie bede miec pewnosc ze moge pełna parą zaczać cos nowego nowe zycie byc moze nowy zwiazek

Gość judyth
serio chciałabym wiedziec co myslicie moze ktos miał albo ma taka podobna sytuację ?

Gość gość
on już Tobie wyraźnie powiedział, że Ciebie nie chce. Ale skoro jesteś tak tępą idiotką to płaszcz się przed nim, ale od razu Ci mówię, że nic z tego nie będzie.

Gość gość
baby to tępe suki

Gość gość
nic z tego nie będzie, on wyraźnie dał do zrozumienia że to koniec

Gość judyth
tak tylko ciągle mam to w głowie jak powiedział ze nie chce mnie całkiem skreslac,,, a gdyby miałbyc teraz w zwiazku z kims to tylko ze mna ...no i tak chyba potrzebuje konkretnego bodzca bardzo bolesnego zeby naprawde dac sobie spokój