Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kamera sportowa

Polecane posty

Gość gość

Myślę o nabyciu drogą kupna kamery sportowej na oku są dwie: Lamax x10 Sjcam sj7 star ktoś którąś posiada może? Jakieś doświadczenia z nimi?

Gość xcala
ja kupowałam w teletorium Forever i świetnie się sprawdziła

Gość gość
nawet nigdy nie słyszałem o tej firmie, nie chce się przejechać na szajsie. Lamax i Sjcam są jednak znane, oba modele które wymieniłem są podobne sobie specyfikacjami wiec mam problem. W X10 jednak bardzo zachęca mnie świetna jakość nagrań w nocy.

Gość gość
Ja bym brał x10, w nocy radzi sobie dużo lepiej, w 4k mam wrażenie że obraz jest płynniejszy

Gość gość
Obie kamery mają natywne 4k. Przyznać trzeba że świetnie to wygląda. Lamax nawet z gopro5 daje rade WOW

Gość westland
Lamax X10 prezentuje się rzeczywiście wspaniale, zrobili naprawdę wielkie postępy w ostatnim czasie i oby tak dalej. Mam jeszcze X8 (od roku), ale już widzę, co kupię niedługo :)

Gość gość
Panowie a ktoś mi powie jak działa taki pływak który jest dodany do tej kamery Lamax x10? Po co on jest i co się z nim robi? Widziałam go na tym filmiku ale pan nic o nim nie mówi https://youtu.be/E0AW_gpzkK0

Gość gość
SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM

Gość gość
Ja mam ekena h8pro i jest spoko, cena już niższa bo nie jest to nowość. Polecam

Osobiście polecam SJ7 Star - niedawno weszła na rynek polski. Mam od kilku dni i testuje na wszelkie możliwe sposoby. Soldnie zrobiona, nie zawiesza się, soft ok, optyka cudo 4k w 120fps! Jakby ktoś szukał to polecam oficjalnego dystrybutora, mają w dobrej cenie: 999zł no i dostajecie gwarancję. https://sjcamhd.com.pl/kamery-sportowe-sjcam/kamera-sportowa-sjcam-sj7-star.html

Gość borys655
Na Twoim miejscu zdecydował bym się na Xblitz Action 4K, używam jej już jakiś czas i jest bardzo dobra. Cenowo całkiem przystępna, zoom cyfrowy x4, rozdzielczość 4K i do 240 klatek na sekundę. Warto.

Gość Florek44
Możesz sprawdzić ofertę sklepu internetowego https://www.aze.com.pl/pl/promotions bo z tego co przeglądałem wczoraj to na sporej promocji znalazły się również kamery sportowe i to nawet o połowę taniej. Może akurat będzie Ci któryś z tych modeli odpowiadał :)