Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saritka

Znaki od Boga

Polecane posty

Gość saritka

Od dziecka byłam bardzo wierząca. Gdy miałam 17 lat, patrzyłam w niebo i spoglądałam na gwiazdy, w końcu ujrzałam pięknego ptaka świecącego jak gwiazda, trwało to parę sekund i zniknął. Następnego dnia moja dobra koleżanka powiedziała mi, że mógł to być znak od Boga. Niestety trzy lata później zmarła na raka... Bardzo to przeżyłam. Jej ostatnim życzeniem było, żeby na jej pogrzeb wszyscy się ubrali na biało, żeby się cieszyli, że po śmierci w końcu ona spotka się z Bogiem, a nie smucili na czarno. Pewnego dnia miałam się spotkać z mężczyzną spotkanym w internecie. Noc przed spotkaniem przyśnił mi się cały ubrany na biało. Gdy zjawił się w moim spotkaniu, zdębiałam - jak w śnie - biała koszulka i białe spodnie. Był to ułożony, inteligentny, sympatyczny facet, ale urwalam z nim kontakt. Potem związałam się z alkoholikiem, ktory mną poniewierał, nie szanowal, ponizal, bil, awanturowal sie, zrobil z mojego zycia koszmar. Odwrocilam sie od Boga, zaczelam naduzywac narkotykow i zlorzecyc przeciwko Bogu. Wiem, ze mialam byc z tym facetem poznanym w internecie, to byl znak od Boga. Mialam rowniez przygode z okultyzmem, wybudzilam sie o 3 w nocy i ujrzalam ducha albo demona, nie wiem, kim byla ta zjawa, ale czulam, ze jest zla. Porzucilam okultyzm, bo sie przestraszylam. Potem mialam mega problemy ze zdrowiem, ale dzis jest juz lepiej. Nawrocilam sie, widze obecnosc Boga codziennie. To sie juz nigdy nie zmieni. Czy Wy rowniez mieliscie jakies znaki od Boga?

Gość Saritka
Szkoda, ze nikt nie odpisal...