Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eduart opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Was zamawiał w szkole pomoce naukowe na stronie http://www.eduart.eu/? Ile czekaliście na realizację zamówienia? Czy okazało się to przydatne? Pomogło dzieciom?

Gość gość
Super to jest! Wg mnie taka mapa powinna znaleźć się w każdym pokoju dziecka w wieku szkolnym. :) Moj syn jest na etapie nauki pierwiastków więc to by się przydało u nas: http://www.eduart.eu/category/6/

Gość Anna2121
moje dzieciaki mają coś takiego i często korzystają ucząc się. ja tam na tego typu rzeczy nie żałuję pieniędzy - jak by nie było jest to inwestycja w rozwój. :)

Gość gość
Fajne są te ich projekty - graficznie bardzo przystępne dla dzieci - mają tak przedstawione informacje, że łatwo zapamiętać.

Gość gość
Ciekawe te projekty - widziałam coś takiego u kuzynki dziecka na ścianie i nie dość, że dobrze to wygląda, to taki Eduart pewnie uczy dziecko. :)

Gość gość
super te rzeczy robią z eduart - ja bym chciała dzieciakom taki układ okresowy pierwiastków do pokoju kupić. Czyjeś dzieci uczyły się z tego?

Gość gość
bardzo fajna rzecz - moje dzieci mają poczet królów polski stamtąd i mimowolnie nauczyły się królów w kolejności chronologicznej, czym czasem nawet mnie zawstydzają. ;) graficznie to jest bardzo przystępne, myślę że dlatego tak szybko się nauczyli.

Gość wicherka4
ciekawa pomoc do nauki! jeśli dobrze się dziecko zmotywuje do nauki przez zabawę, to eduartami można osiągnąć zamierzony efekt. :)

Gość gość
ja zamawiałam taką tablicę z mapą świata na komunię i czekałam około 3 dni na przesyłkę, więc niedługo.

Gość gość
nasz synek z okazji zakonczenia roku szkolnego dostanie taka tablice eduart :) w taki sposób mogę dziecko wynagradzac za dobre oceny!

Gość ula32
Nie słyszałam o tym wcześniej, ale fajnie to wygląda. Na pewno jak to jest takie kolorowe to dziecku łatwiej się zapamiętuje.

Gość gość
Nie tylko dzieciom ;) Powiem Wam, że jak tak siedziałam z synem czasem przy lekcjach i czy coś, to i mi nieco wiedza szkolna się odświeżała ;)

Gość docia334
Myślę, że szczególnie fajne może to być jak dzieciaki własne notatki jeszcze przyklejają :) chociaż widzę, że np. te z układem okresowym i tak mają sporo szczegółów uwzględnionych. Takie graficzne dodatki też pomagają w zapamiętywaniu.