Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doctor Evil

marze o tym by byc streamerem

Polecane posty

Streamer to ktos taki, kto gra w gry i jest w tym dobry a przy okazji udostepnia to na zywo na strony typu twitch.tv. Tylko ze do tego trzeba miec kompa i sprzet a ja nie mam. Nawet internetu nie mam xddd

Gość gość
Boś cebulak

Tak jest ten chory swiat i system skonstruowany, zeby cokolwiek miec trzeba miec pieniadze. A zeby miec pieniadze trzeba isc do pracy. I ja mam cale dnie w robocie siedziec zeby miec pieniadze, a inni maja tyle pieniedzy, ze nie zdazyli by ich wydac za zycia, np bill gates 70 miliardow dolarow. A ja mam problem o kilka set funtow :(.

Gość gość
Bilem Gatsem nie jesteś. Ponoć grajkiem ale też marnym skoro na komputer za 3k nie potrafisz zarobić. Dla ciebie praca jest nie ważna za darmo by się chciało dostać i pasożytować na innych. Żerujesz na ludziach i wmawiaj sobie że jest inaczej. Życie to nie bajka i trzeba coś robić. Tylko niektórzy żyją highlive i nie muszą nic robić mają po prostu więcej szczęścia niż inni.

Gość gość
Nic nie robisz i komputera do streamu nie masz i nie będziesz miał :-D Masz racje to nie twój problem ani mój bo ty jesteś tak głupi że nawet tego nie zrozumiesz :-D. Żyj dalej w swojej bajce i patrzaj końca.

Gość gość
No i chuj z tego ze poszedlbym do pracy i sobie takiego kupil kompa, jakbym w ogole go nie mogl uzywac, bo bym calymi dniami w pracy byl :D🖐️.

10 godzin dziennie w robocie, bo jestem j*****m smieciem, od 9 do 19, wracam 2-3 godziny na granie i spanie, i tez mi kvrwa potrzebny ten komputer do streamowania jak cale dnie w robocie buahahah. A do pracy to kazdy glupi potrafi isc, nawet ten z kulawa noga.

Gość gość
Idź napierniczach na kolanach cebulaku mistrzu perkusji wirtuozu :-D HAHAHA. I potem do lekarza żeby przepisał Ci maść na bol doopy bo czuje że jest duży :-D

No ja czuje, ze twoj bol dvpy jest duzy, ze ja cos potrafie w takim stopniu, ze cie naginam pod kazdym wzgledem. :) A granie na kolanach to super trening, ja sie chociaz grajac na kolanach rozwijam, a ty sie wcale nie rozwijasz :).

Gość gość
Uwsteczniasz się nie rozwijasz.

Gość doctor evil
Niby jak grajac paleczkami moge sie uwsteczniac? Jakbym nie gral to bym sie uwstecznial, zreszta ja juz mam raczki tak wytrenowane ze nawet nie musze grac by umiec :)

Gość gość
ja wiem grasz pałeczkami do suszi na jajach kangura :) jak miłooo

Gość gość
Prawda jest taka że masz tylko fantazje i ból doopy bardzo duży.