Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

jak pchnąć to wszystko do przodu ?

Polecane posty

Gość gośćśćć

taka sytuacja: mam znajomego, przychodzi w zasadzie od października co dziennie do mnie do pracy, niby coś załatwić ale wiem to na pewno że przychodzi po to by mnie zobaczyć. Nieraz zdarza się że kilka dni go nie ma, to potem jak przyjdzie zawsze tłumacz mi dlaczego go nie było co robił itd. W zasadzie on bardzo dużo mówi o sobie, swoim zyciu. No i ja nie mam pojęcia co zrobić żeby on się ze mną umówił , bo tego że on chce to jestem pewna, ale z jakiegoś powodu tego nie robi. Ja jestem osobą dość zamkniętą i nie potrafię tak mówić o sobie i to jeszcze w pracy, ale myślę że gdybym się z nim spotkała to byłoby inaczej. A w ogóle to on wie że ja chciałabym się spotkać bo kiedyś dostałam jego numer telefonu (nie od niego) i napisałam sms na który on nie odpisał bo jak się później tłumaczył był bardzo zaskoczony i w ogóle on nie lubi przez telefon spraw załatwiać bo jak ma coś do powiedzenia to powie osobiście. A może on wcale nie chce? Albo sam nie wie czego chce?

Gość gośćśćć
up

Gość gośćśćć
może teraz ktoś mi coś odpisze :(

Gość gość
Myślę że albo z niego totalna c**a albo Cię nie chce.

Gość gość
może bardzo nieśmiały jest i brak mu pewności siebie. Niektórym to nawet jak wprost powiesz że jesteś zainteresowana to i tak nie wierzą w to. Musisz albo wziąć sprawy w swoje ręce albo odpuścić.

Gość gość
c***a i tyle tak jak ktoś wyżej napisał, szkoda czasu na takiego

Gość gość
facet to ma byc facet a nie pipa!

Gość gośćśćć
ale to co? mam nic nie robić? i czekać na coś co i tak się nie wydarzy? Ale z drugiej strony na co mi facet co nawet nie ma odwagi żeby na kawę zaprosić. Ale z trzeciej strony to ja bardzo bym chciała tę kawę z nim wypić :( Mnie to się zawsze jakiś dziwak przyczepi :(