Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie coś wybrać

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałabym kupić kurtkę zimową dla syna. Teraz jest trochę taniej i chcialam coś na przyszły rok. Jakie firmy polecacie ? Myślałam o czymś sportowym, taką by pasowala zarowno do jeansow jak i spodni narciarskich na wieksze mrozy. Co myslicie o firmie bejo ? Znalazlam fajną, ale nie wiem. Jest dwustronna. I poliester 100 % zarowno wierzch jak i środek.

Gość gość
Hello czy tu tylko jakieś głupie prowokacje mają powodzenie ? Jak temat normalny to zero odzewu a niby same tu mamy :-\

Gość gość
Dziękuję za pomoc

Gość gość
Nie mam mam w tej dziedzinie jeszcze doswiadczenia, jestem w ciąży pierwszy raz... więc nie doradze. Kurtka z linku ładna ale czy dobra nie wiem. Podbije, może ktos doradzi bo obserwujac te forum rzeczywiscie normalne tematy nie maja szans

Gość SlowianskaLala
Podbijam

Gość gość
To i ja podbije

Gość gość
Nie znam firmy, ale kurtka wygląda fajnie i jest w dobrej cenie. Bierz zanim zniknie :)

Gość gość
No fajna jest i sporo przeceniona

Gość gość
A ile rozmiarów większą kupujesz, autorko? Też chciałam, córka ma teraz rozm 110 (tzn ma 104 ale zimówkę nosiła na 110) i nie mam pojęcia jaką miałabym kupić na kolejną zimę.

Gość gość
Tu autorka.Mój nosi 116 , 122 jest trochę przyduza wiec myslalam by kupic 128 :-)

Gość gość
122 za rok bedzie na styk dlatego 128 :-)

Gość gość
Nie wiem jak w temacie kurtek, ale z butami jest ściema na tej stroni!!!!!! Dokładnie te buty: http://www.sklepmartes.pl/junior/19334-juniorskie-buty-zimowe-caden-mid-jr-4318-camel-elbrus.html#/rozmiar-34/pe-junior/kolor-camel kupowałam w grudniu (w połowie miesiąca) córce za 89z, a oni teraz pokazują, że są w promo za 99 i oszczędzasz jeszcze 90zł :D :o Nabijają ludzi w butelkę aż miło.

Gość gość
O to rzeczywiscie nie fajnie. A co myslisz o tej z reportera ?

Gość gość
Co do kurtek to ja polecam firme Regatta. Cala rodzina ma kurtki tej firmy i nie tylko zimowe :) Moze w jakims outlecie wyhaczysz dobra oferte :) Na stronce firmowej sa przeceny z 50-30 funtow na 13-15 :) To jakies 70 zl ? Nie wiem czy wysylaja do PL, ale na pewno w Pl sa sklepy firmowe tej marki :)

Gość gość
Znalazlam sklep z odzieżą regatta ale nie ma tam tabeli rozmiarów i nie wiem jaka zamowic :-\

Gość gość
Kupiłam dzieciom buty rozmiar 27 firmy BEJO , takie ocieplane, na zamek, drugie dla chłopca na rzep. W pierwszych zamek dziecko nie da rady zamknąć, a jak zamknę, to się sam otwiera. Sznurowadła mają te buty, ale tak się postrzępiły, że nie idzie wiązać. W butach syna rzep się przetarł o klamrę, w jednym i drugim. Używane 37 dni ... Moja opina jest taka: Unikać ! Teraz mam problem, te oddam do zwrotu, ale muszę szukać nowych ! A miały być dobre tanie buty... .