Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bliskość a wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, Jestem dość młodą osobą, 19 lat. Mam tak naprawdę swojego pierwszego chłopaka, z którym jestem już od dłuższego czasu. Jak wiadomo, z czasem przychodzi też pragnienie czegoś wiecej. Nie współżyłam jeszcze nigdy i nie chce tego. Jednak dochodzi do jakiś pieszczot, podnieca mnie to, podoba mi się. Jednak kiedy wszystko się kończy mam dziwne wyrzuty sumienia, czuje się źle sama z sobą, jakbym zrobiła coś niewyobrażalnie złego. Czy to naprawdę złe, że chce dotyku mojego chłopaka, że czasami mam jakieś myśli o podłożu seksualnym, że mi się podoba? toczę walkę z własnymi myslami i nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Gość gość
Ależ Ci rodzice musieli zryć mózg, że masz takie myśli...

Gość gość
Sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Chce tego, ale z drugiej strony te wyrzuty, głupie mysli

Gość gość
oczywiscie ze tak jjezus przemnawia przez wyzuty sumienia Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.

Gość gość
to sa słowa jezusa do faustyny kowalskiej zapisane w dzieniczku z lat 30 narazie przemawia przez wyrzuty sumienia, potem bedzie gorzej bo przez niepowodzenie i cierpienia a na koncu pozuca poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną. ale Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje to jest najgorsze co moze byc kazda mysl czyn słowo zostano surowo ocenione nie ma litosci sprawiedliwie to sprawiedliwe

Gość gość
Czyli powinnam się odganiać, a przynajmniej robić wszystko zgodnie ze swoim sumieniem?

Gość gość
Andrzej Duffek przeszedł przez bramy śmierci w wieku 30lat i spotkał się Jezusem po drugiej stronie życia. Fascynujące świadectwo z przejścia do życia po życiu, opowiada jak wyglądał w jego wypadku sąd szczegółowy, jak każda nasza intencja dobra lub zła dodawała cierpień Je/zu/sowi na kalwarii lub dodawała pocieszenia lub cierpienia np jezeli myslisz zeby uczynic zło skłamac okraść pobic ale tego nie zrobiłas to i tak jestes złym człowiekiem wedłu sprawiedliwosci bozej bo bóg patrzy na intencje kture wypływaja z serca .https://gloria.tv/video/d1BKXNdRK4K44SuNj1qDL CuZ3

Gość gość
spowiedz wyznasz ten grzech oczywiscie załowac i odpukutowac i zaduszczynic bliznim czyli przeprosic i naprawic krzywdy odac co sie ukradło lub zepsuło najwiekszym grzechem jest pycha to matka wszystkich grzechów czyli wynoszenie ponad inych traktowanie inych jak smieci dalej ze jestem lepsza od inych i tak dalej przeciwienstwem jest oczywisci pokora to dla tego je/z/us sie un/iż/ał uwazał sie za przyjaciela i usługiwał

Gość gość
potem bałochwalstwo czyli tylko bóg jest dawca szczescia a nie koniczyny drzewka szczescia kominiaz ico se wymysliz horoskopy amulety talizmany słoniki czerwone majtki to jest bałochwalstwo czynienie przedmiotów bogiem

Gość gość
obejzyj te Warsztaty z posługi modlitwą o uzdrowienie czyn co wszyscy robia moze potem sama bedziesz uzdrawiac w imie jez/us/a

Gość gość
jeszcze na koniec demony także podsyłają na myśli nie warto bujda ,co za bzdury demony niewiary kłamstwa niezgody tam gdzie kłutnie to tam działaja demony niezgody otym takze mówi Marcin zielinski w tych warsztatach