Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie bierzcie sobie starszych!!! NEVER!

Polecane posty

Gość gość
młodsi nie są w stanie spełnić wymagań kobiet

Gość gość
Ogromna pomyłka. Powiedziała to śliczna, młoda, przyszła lekarka szczęśliwa w związku ze starszym facetem. Lecz swoje kompleksy dalej :D

Gość gość
Bo ważne jest tu i teraz, jednak fakty są jakie są i nie ma inaczej, czas moi drodzy weryfikuje wszystko, teraz zazwyczaj jest atrakcyjniejsze niz ta sama osoba z pare lat bez względu na wiek dotyczy to równolatków a co dopiero tych z duża toznica wieku. Dochodzą nie tylko wady charakteru których nie widzieliśmy wcześniej ale i fizyczność . Czas moi mili tylko czas

Gość gość
Juz się odezwaly stare zgredy udawajace kobiety szczesliwe ze starszymi i stekaja :-) młoda ładna szczęśliwa kobieta nie ma potrzeby wypominać kompleksów innej kobiecie bo ma to zwyczajnie w d***e. Zapamiętajcie stare frędzle że szansę na związek z dużo młodszą ma tylko facet który może takiej zaimponować, kasą pozycją czymkolwiek. Przegrywow z kafe to nie dotyczy więc możecie sobie co najwyżej pomarzyć o młodej dziuni.

Gość gość
Bo starsza może wyglądać młodziej od młodszej, być milsza, zabawniejsza, weselsza, ładniejsza, poukładana. Bo obecne młode kobiety mają nieźle nas.rane w makówkach. x E, bez jaj. Trzydziestoparoletnia kobieta będzie wyglądać młodziej od dwudziestoparoletniej? Sorry, ale nie to ciało, nie ta jędrność i młodość. A faceci na to lecą. Śmieszne, jak się starsze panie potrafią pocieszać.

Gość gość
Juz się odezwaly stare zgredy udawajace kobiety szczesliwe ze starszymi i stekaja usmiech.gif młoda ładna szczęśliwa kobieta nie ma potrzeby wypominać kompleksów innej kobiecie bo ma to zwyczajnie w d***e. Zapamiętajcie stare frędzle że szansę na związek z dużo młodszą ma tylko facet który może takiej zaimponować, kasą pozycją czymkolwiek. Przegrywow z kafe to nie dotyczy więc możecie sobie co najwyżej pomarzyć o młodej dziuni. x Pomijając już te brednie w pierwszych zdaniach i rynsztokowy styl, to kto tu mówił o dużo młodszych? Normalnie facet najchętniej wiąże się z 3-5 lat młodszą. Na pewno za to nie jest tak w drugą stronę, żaden normalny facet nie zwiąże się ze starszą. Chyba że desperat.

Gość gość
Każda pliszka swoj ogonek chwali .

Gość gość
Gość 11:47 Myślę że autorka nie ma na myśli 2 3 czy nawet 5 lat starszych bo to jest jeszcze podobny wiek przecież. chodzi takich 10 lat i więcej. Jakie brednie, jaki rynzstok o czym ty pleciesz? Sama prawda, stare farfocle co nic sobą nie reprezentują siedzą tutaj i oczekują mlodki z ładnym ciałem. Tyle że sami nie mają takiej kompletnie nic do zaoferowania. I nie pisz że nie chcą bo sama mam męża 9 miesięcy młodszego, niewiele ale jednak. Nie związał się ze mną z desperacji bo to przystojny wysoki facet który mógł przebierać w laskach.

Gość gość
gość dziś , mylisz się po raz kolejny. Nie lubię po prostu starych wrednych bab, które myślą że oszukają czas. Młoda = lepsza. Tyle.

Gość gość
A czemu poraz koleiny? Pierwszy raz się odezwalam w tym temacie, masz jakąś manie przesladowcza czy cos?

Gość gość
Typowe. Kiedy brakuje merytorycznych argumentów to zaczynają się wycieczki personalne.

Gość gość
Roznie to sie uklada. Zanam zwiazki udane gdzie kobieta jest starsza o 8, 10lat no i mezczyzni gdzie jest starszy od kobiety dobre lat i tez udane. Zalezy jak kto na to patrzy.... Autorko widocznie zle trafilas. Czasem tak sie zdarza . Ale nie wszystkie mlode to glupie. Sa tez ladne i byste madre dziewczyny. Starsze kobiety tez sa atrakcyjne i dobrze seksownie umieja wygladc nawet lepiej dbac o sobie. Widze w polowie. Sa tez i te brzydkie gdzie sie mowi idz stod i nie wracaj.

Gość gość
Oczywiście że wszystko jest możliwe. Mnie tylko drażnią stare nieciekawie pod żadnym względem pryki które myślą że należy im sie młoda ładna i zgrabna. I wyzywają kobiety trzydziestoletnie od starych, tymczasem to jest jeszcze dobry wiek, avoni sami są zazwyczaj parę ładnych lat starsi :-) jak miałam te dwadzieścia kilka lat to cieszyłam się młodością, urodą i życiem. Dlatego mi się wierzyć nie chce że wchodzą tu mlode fajne laski i obrażają inne kobiety.

Gość gość
Bo nic innego nie umieją, nie mają własnego poczucia wartości, dlatego obrażają innych.

Gość gość
Pomijając już te brednie w pierwszych zdaniach i rynsztokowy styl, to kto tu mówił o dużo młodszych? Normalnie facet najchętniej wiąże się z 3-5 lat młodszą. Na pewno za to nie jest tak w drugą stronę, żaden normalny facet nie zwiąże się ze starszą. Chyba że desperat. X sam desperat jesteś bo na mlodsze lecisz :PPP

Gość gość
Po pierwsze związek ze starszym od siebie facetem odchodzi do lamusa, wszyscy zawiedzeni Panowie, zrozumcie w koncu że teraz to kobiety rządzą i wybierają a nie wy! . A te co biorą sobie takich podstarzalych, to znaczy ze albo nikt ich nie chce, lub jesteście majętni i tyle w temacie. Moglabym zrozumiec kobiety wybierajace przystojnych choc starszych mezczyzn , niektorzy wygladają naprawde mlodo jak na swoj wiek, jednak przepasc wiekowa bedzie widoczna juz za ok 10- 20 lat. Tak więc mowimy NIE starszym panom. Zwiazek z mlodszym moze byc o wiele bardziej wartosciowy choć mozecie w to nie wierzyc . A czy oni chcą starsze? Oczywiście że chcą!!! Oni kochają doświadczone, ułożone, zadbane, spokojne, zrownoważone i pewne siebie kobiety. Poza tym w dzisiejszych czasach mlode dziewczyny sa zakochane ale w SOBIE , a po facetom takie dziewuchy?

Gość gość
Gość 11:47 Wlasnie chodzi mi o związki ze starszym od 5 lat w gore. Bo 5 lat nie ma wiekszego znaczenia. 10 to jest juz dużo.

Gość gość
Przestancie zrzedzic patalachy, kobieta traci na jedrnosci dopiero w granicach ok 50 lat, a niektore w tym wieku mają tak zadbane i mlodo wygladajace ciala ze to 20 stki moga pozazdroscic im ciala i mlodzienczej cery! Sio.

gość dziś "żaden normalny facet nie zwiąże się ze starszą. Chyba że desperat" Narzeczona mojego kolegi jest bardzo ładna i o 3 dni starsza. Zaiste kolosalna różnica.

Gość gość
Ja znam kilka takich par gdzie ona jest od pół roku do 4 lat starsza. Wszystkiego związki trwałe i udane.

Gość gość
Jakbym miała wybór 10 lat starszy albo 3 lata młodszy bez wahania bym wybrała drugiego.

Gość gość
17:10 Bez przesady, rozumiem że 30tka może często lepiej wyglądać od 20stki (fast foody, solary papierosy i te sprawy) ale 50tka to już nie. No chyba że totalna seksbomba vs totalny pasztet to może jeszcze.

Gość gość
17:25 Ale przeciez nikt nie mowc zebys wybieral 50 tke czy 20 ? Chodzi o niewielkie roznice ok 5 -8 lat. Jak dla mnie mój męzczyzna może byc nawet 10 lat młodszy.

Gość gość
dziś Winszuję Ci :)

Gość gość
A ja miałam wybór, i wybrałam świadomie 10 lat starszego. Młodszy mnie rozczarował, a w starszym się zakochałam z wzajemnością. I taki stan trwa do dzis:) Tytuł tematu jest bez sensu, bo każdy ma jedno życie i wybiera partnera indywidualnie.

Gość gość
Ja się spotykam ze starszym o 18 lat, od 2,5 roku. Ja mam 28, a on 46 lat. No i wszystko było ok, tylko teraz zrobił się jakis taki bez życia. tzn. na seks może ma ochotę, ale np. na Sylwestra nie chce wyjść tylko woli siedzieć w domu, na wakacje nigdzie nie pojedziemy, ciągle marudzi , narzeka na swoje zdrowie i wiele innych. jednak juz nie ma w nim takiej ikry, jakiegos szaleństwa :(

Gość gość
gość dziś , to uwierz, bo stara baba nie będzie atrakcyjniejsza od młodszej. Natury nikt nie oszuka.

Gość gość
Większość facetow wybiera sobie mlodsze dziewczyny bo sa zazwyczaj naiwniejsze i glupsze niz starsze kobiety ktorych podporządkować sie juz nie da. A niektorzy wrecz boja sie mądrzejszych kobiet zeby nie wyszlo ze gamonie z nich heheh.

Gość gość
dziś moze i nie oszukasz ale ktos kto zna swoja wartośc pokona wszystkich.