Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę o Tobie teraz

Polecane posty

Gość gość
EGOISTA 1000% Nie przyszło ci do tego jajeczego łba że wypytując o mnie ludzi którzy mieszkają tam gdzie ja, pomyślą że jesteś moim SPONSOREM ALBO KIMŚ TAKIM A JA JESTEM DZI///WKA? spytałeś debili którzy zaraz doszukali się we wszystkim drugiego dna- odkręć to!, przecież ta gówniara mi zadrości że mam sponsora

Gość gość
Prawdę pomyślą, że masz sponsora

Gość gość
Kto kogo wypytuje??jaka d***** i jakiego sponsora??Beata to pustak zresztą Kasia też.Trochę już je znam i nie powie mi nikt że mają bogate wnętrze.Ja sponsorow nie potrzebuję.Za 2h idę do pracy.

Gość gość
Jaką prawde ?czyją prawdę??Od 10 lat stale pracuję.

Gość gość
Patola

Gość gość
tępa dzida

Gość gość
Wypraszam sobie!!

Gość gość
12;22 złotówki nie dostałam od tego sponsora,wiadomo z poznania

Gość gość
te co mają sponsora się tłumaczą :(

Gość gość
A kto o mnie tak myśli? E. Poproszę o pierwszą literkę.

Gość gość
To dziękuję bardzo M. E.

Gość gość
Same ścierki na ty świecie. Powystrzelał bym po pysku.

Gość gość
strzel samobója

Gość gość
Tobie?

Gość gość
M. a Ty kochasz mnie, czy tylko myślisz? E.

Gość gość
Kocham.

Gość gość
Kochasz z wzajemnością. Dziękuję za miłość. Jak to dobrze wiedzieć, ze ktoś kogoś kocha. Teraz ze wzruszenia łza mi się kręci...I ja kocham bardzo, właśnie do łez...

Gość gość
Ale Wy porąbani jesteście! Wyznawać miłość literkom no śmiech na sali po prostu. :D

Gość gość
Tera po literku sexy uprawiają

Gość gość
17:39 Jest też taka miłość bez seku. Znasz taką białą miłość? Bo mi się wydaje, że nawet o niej nie słyszałeś. Pozdrawiam

Gość gość
Miłość platoniczna to miłość wzniosła, wyidealizowana, wolna od seksu i zmysłowości, przyjacielska, bezinteresowna, lojalna i wierna. To bardzo silna, krótka czy długa fascynacja drugim człowiekiem. Zauroczenie jest nagłe, intensywne i wolne od pożądania seksualnego. Platoniczna miłość wynika przede wszystkim z silnej potrzeby doznawania miłości idealnej. A jak wiadomo, bezpośrednia konfrontacja z obiektem naszych westchnień może pokazać, że nie jest to tak naprawdę osoba bez wad. Osoba darząca kogoś miłością platoniczną nie dąży więc za wszelką cenę do kontaktu czy rozmowy. Woli pozostać w ukryciu, idealizując ukochaną osobę, zamiast zderzyć się z rzeczywistością i odsłonić jej niedoskonałości. x ot i wyjaśnienie przyczyny pisania na forum i nie zawsze są to bajkopisarze ale ludzie żyjący w idealizmie i pięknie.

Gość gość
"To właśnie miłość pozbawiona cielesności i kontaktu fizycznego jest najwyższą formą uczucia, jakim możemy darzyć drugą osobę." Platon

Gość gość
A czy miłość platoniczną mogą przeżywać osoby, które się poznały, są świadome swych wad i niedoskonałości?

Gość gość
A ja wolę taką z platonicznym sexem :D

Gość gość
gość dziś te co mają sponsora się tłumaczą smutas.gif x Następny intrygant z inteligencją niższą niż przeciętna. Temat, posty o sponsorze i wszystkie inne może na takich forach założyć każdy, włącznie z czyimś chorym psychicznie sąsiadem na rencie. Banał "winny się tłumaczy" też jest stosowany przez ludzi z niską inteligencją. Życie pokazuje, że gdy niesłuszny osąd dociera do osoby osądzonej, zachowuje się ona często inaczej - najczęściej zaprzecza czemuś raz i zamyka temat. Winni kryją się jak szczury i nie stać ich nawet na konfrontację.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak "platoniczny seks"

Gość gość
18:27 Tak. Można kogoś znać i się nim fascynować i nie chcieć z nim kontaktów seksualnych.

Gość gość
18:30 Platoniczność jest charakterystyczna dla początkowych faz większości związków miłosnych. Na początku charakteryzuje się lojalnością i wiernością partnerów. To pierwsza faza zakochania, kiedy partnerzy patrzą na siebie przez pryzmat różowych okularów, są w siebie bezgranicznie zapatrzeni. Fascynacja, podziw, idealizowanie – to pierwsze uczucia, jakie towarzyszą nam na początku znajomości i nie zawsze uczucia te idą w parze z podtekstami seksualnymi. Te przychodzą dopiero nieco później…