Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem lesbijką?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam problem. Mam 17 lat i cały czas zastanawiam się kim jestem. Miałam ostatnio faceta. Zerwaliśmy po miesiącu, bo nie potrafiłam sie przełamać. Odpychało mnie nawet całowanie go. Najpierw byliśmy przyjaciółmi i wszystko było ok. Moglismy rozmawiać godzinami. Gdy zostalismy parą nie miałam na to nawet ochoty. Nie potrafiłam na niego patrzeć. Niedawno zauważyłam ze pociągają mnie kobiety. Kiedy idę ulicą i widzę jakąś fajną dziewczyne to się za nią podświadomie odwracam. Czasami faceci sie do mnie uśmiechają. W autobusie przelotny uśmiech i machnięcie ręką. Faceci mi się podobają, ale moje ciało nie zwraca uwagi na ich znaki. Kobiety to juz inna sprawa. Do dziewczyn sie uśmiecham. Sama z siebie, nie myśląc o tym. Zdaje sobie z tego sprawe dopiero gdy też sie uśmiechają. Nie miałam jeszcze dziewczyny ale chyba chciałabym spróbować takiego związku. Cały czas myślałam że jestem hetero ale teraz mam wątpliwości. Zaczęłam chodzić do technikum. Poznałam dziewczynę... po tygodniu zostałyśmy najlepszymi przyjaciółkami. Ona ma faceta. Sa razem pół roku kochają się, planują ślub. Chyba czuję do niej coś więcej. Czasami przytula się do mnie, czy położy mi głowę na ramieniu. Uwielbiam te chwile. Nic jej nie mówiłam bo wiem ze kocha Marka i chce z nim być, a ja przynajmniej mam okazje spędzać te rzadkie i ulotne chwile z nią. Uwielbiam kiedy mnie dotyka. Łapie za rękę czy kolano. Czasem ja niby dla żartów położe jej reke na udzie... nie wiem czy jestem lesbijką, czy moze bi, a moze to wszystko sobie ubzdurałam i jestem hetero. Wiem ze w wieku dojrzewania jest kryzys i w ogóle człowiek nie wie kim jest. Co robic? Kim jestem? Może któraś z was też tak miala?

Gość dzika żmija
nikt ci na to nie odpowie bo po 1. nie wejdę ci do mózgu i nie zobaczę czy podobają ci się chłopcy, dziewczyny czy to i to po 2. nie wiem czy tobie się podobał ten chłopak, czy po prostu z przyjaciela chciałaś zrobić miłość życia po 3. nie znam twoich relacji z ojcem i matką, czy nie masz jakiś traumatycznych przeżyć związanych z płcią męską czy damska po 4. masz dopiero 17 lat, ale jakby nie było nic na rzeczy to byś nie miała wątpliwości

Gość gość
Wygląda na to, że jesteś biseksualna. To całkowicie normalne i naturalne. 90% młodych kobiet tak ma.

Gość gość
Dzika żmijo. W sumie nie chodzi mi o to zebys mi odpowiedziała. Zdaje sobie sprawe że nie siedzisz mi w głowie i nie mozesz mi tego odpowiedziec jednoznacznie. Nikt nie moze, nawet ja mam z tym problem ;) Facet na prawde mi sie podobał ale kiedy tylko weszlismy " na wyższy poziom " coś sie zmieniło. Rodzice sie rozstali jak mialam 8 lat, mieli i mają bardzo zły kontakt, nie mogą sie zbliżyć na 10 metrów bo kłótnia gotowa. Ale to nie zmienia faktu, że są tolerancyjni. I to bardzo. Wiem że cokolwiek by sie nie działo wspierali by mnie. Mam wątpliwości. I to już dłuższy czas. Tak naprawdę to chyba potrzebuję rozmowy. Takiej szczerej rozmowy z kimś kto nie będzie mnie oceniać, a doradzi i wesprze.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów