Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darmowe podwożenie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich! :-) Poradźcie mi coś. Otóż chodzi mi o to, że jeżdżę z pewną Panią do szkoły. Pani oprócz mnie zabiera jeszcze dwie inne Panie. Wszystkie są ode mnie sporo starsze. Pani, która kieruje stwierdziła, że nie chce od Nas na paliwo, mimo że odległość, którą pokonujemy jest bardzo duża. Ja wielokrotnie rozmawiałam z Nią na temat odwdzięczania się, ale kazała mi nie poruszać więcej tego tematu. Więc ja nie daję Jej już pieniędzy, tylko kupuję jakiś prezent za daną kwotę. Tamte Panie nic się nie poczuwają. Wsiadają i wysiadają jak by im się należało. Co na temat całej tej sytuacji myslicie?

Gość gość
tamte panie to lesbijki ze sporym doświadczeniem w branży,ciebie wytypowały na kolejna ofiarę swoich niecnych seksualnych dewiacji.Jeżeli im ulegniesz wyłomoczą cię sztucznym penisem w pupę i doklejanym sztucznym językiem rozwidlonym na końcu wyliżą ci srom.

Gość gość
Gość z 13:29 - zastanów się co Ty w ogóle piszesz. Innych forumowiczów proszę o poważne podejscie do temetu. Dodam, że "Pani Kierowcy" zaczeło robić się dziwnie, a wrecz niesmacznie, że tamte kobiety tak lekceważąco podchodzą do niej i chcą jeżdzenia za free....

Gość gość
No własnie, bo trochę nie sprecyzowałam. Chodzi mi o to, że tamte kobiety nic nie daja i wydzwaniają do mnie z pretensjami na Panią kierowcę, że muszą dojść do pewnego punktu, a Ona nie chce ich przywozić i odwozić po zajęciach do domu, tylko wysadza na środku miasta

Gość gość
pani kierowca jest przywódcą gangu perwersyjnych lesbijek.Najpierw zaprzyjażniają się pozornie z przyszłą ofiarą,urabiają ją pod siebie,a następnie po którymś razie wywożą w odludne miejsce gdzie we trójkę cię posiądą,jesteś jeszcze dziewicą ?

Co? ile te kobiety mają lat, bo nawet nastolatki mają więcej ogłady. Odkąd zaczełam szkołę średnią zawsze wśród znajomych był ktoś, kto gdy była potrzeba odwiózł cię i nie oczekiwał pieniędzy skoro miał po drodze. Ale jeśli te kobiety pragną, żeby kierowca specjalnie jeździł tam gdzie chcą, to istnieje inny wynalazek - taryfa, ewentualnie autobus. Gdy dzwonią po prostu spytaj dlaczego kierują pretensje do ciebie a pani kierowca niech szczerze wyjaśni, że może odwozić je tylko do pewnego punktu, bo dalej jest jej nie po drodze. Skoro jeździcie codziennie to zaproponuj zrzutkę na paliwo.

Gość gość
Dzika żmija - ja już wielokrotnie proponowałam im wspólną zrzutkę na paliwo, ale Panie kazały siedzieć mi cicho. Jeżdzimy na studia podyplomowe. Ja jestem przed 30, One przed 50. Wyjazd na uczelnie jest raz lub dwa razy w miesiącu. Zależy jak mamy ustalony harmonogram zajęć. W jeden weekend pokonujemy 380 km.

Skoro panie są już w takim wieku, to już ich nie przekonasz do swojej racji, niestety. Ilość kilometrów jest imponująca, ale są to wyjazdy periodyczne, więc chociaż nie jest to tak uciążliwe jak mogłoby być, gdybyście musiały dojeżdżać codziennie. W tym momencie, znając wiek pań, mam dla ciebie tylko jedną radę - nie słuchaj złośliwości ze strony pasażerek i rozliczaj się z panią kierującą dotychczasowym sposobem, czyli dając jej jakiś miły upominek - bardzo dobrze to wymyśliłaś i ja bym niczego nie zmieniała. A numery pań pasażerek zawsze możesz zablokować, widzicie się nieczęsto, więc wyjaśnienia nie powinny stanowić problemu. :)

Gość gość
skoro Pani kierująca powiedziała, że nie chce na paliwo to tylko ich dobra wola jesli coś zrzucą.