Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie lubi minimalizmu?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas trwa już moda na minimalizm. Czy są tu osoby które się tym nie zaraziły? Ja lubię wszystko robić z przepychem. Mieszkanie mam zawalone różnymi dziwnymi rzeczami, nie lubię pustych ścian, nawet mój wygląd to usobienie calego sklepu ezoterycznego :) Ma ktoś podobnie?

Nie zauważyłem takiej mody. Moi rodzice lubią gromadzić, ja nie. Lubię mieć dobrej jakości podstawowe wielofunkcyjne przedmioty. Nie ma to nic wspólnego z żadnymi trendami.

Gość gość
Lubię minimalizm jako tło, oprawę, pastelowe neutralne ściany, podłogi z desek, parkiet w naturalnych kolorach, meble w neutralnej gamie kolorystycznej ale lubię dodatki, obrazki, grafiki, ksiąźki na regałach, jakiś jeden oryginalny mebel.

Gość gość
ja nie lubię pasteli, dla mnie wszystkie kolory muszą być nasycone i najlepiej ciemne

Gość gość
Polacy mają siermiężny gust, lubią ostre kolorki, ciemne i przygnębiające jakieś koniakowe i g*******e. Ciemne są ładne tylko zastosowane z umiarem

Gość gość
za to ty masz wspaniały gust :) jak zamierzasz obrażać to nie pisz

Gość gość
Za to ja lubię wszystkiego po trochu :) Zerknijcie chociażby na tego typu meble do kuchni: http://meblekalwaria.eu/meble,kuchnie - Nie za nowoczesne, ale nie antyczne. Nie ponure, ale też nie białe. Jak najbardziej mój styl :)

Gość gość
Za to ja lubię wszystkiego po trochu usmiech.gif Zerknijcie chociażby na tego typu meble do kuchni: http://meblekalwaria.eu/meble,kuchnie - Nie za nowoczesne, ale nie antyczne. Nie ponure, ale też nie białe. Jak najbardziej mój styl usmiech.gif

Gość gość
To nie moda, tylko odpowiedź na wszechobecny konsumpcjonizm. Ja się z tym zgadzam, gdy jest za dużo rzeczy wokół mnie, czuje się przytloczona. I łatwiej sprzątać, wez choćby kurze zetrzyj w pokoju pełnym ozdobek.