Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla miłośników kotów

Polecane posty

Gość gość

Mam ochotę popisać o moich kotach - które uwielbiam i traktuję jak dzieci. Czy są tu inni którzy kochają swoje kociaki do takiego stopnia?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów

Gość gość
Chyba jednak zły adres. Wejdź w google, tam znajdziesz kocie stronki i popiszesz z miłośnikami kotów, a nie z prymitywami, którzy kojarzą koty ze starą panną i z kupą smrodu w mieszkaniu. Ja mam 2 koty, oraz 2 psy, dlatego odpisuję i pozdrawiam ☺

Gość gość
Jak mysle o tych malych miauczacych brudasach i siersci to az mnie obrzydzenie bierze. Siedlisko chorob, klakow i tego lazenia swoja droga. Wrr

Gość gość
Jakich brudasach?? Ja mam kota i jest czyściochem. Nigdy nie przyszło mi do głowy żeby się go brzydzić. A do autorki. Jak dziecka swojego kota nie traktuję, ale uwielbiam. Bardzo:)

Gość gość
Tak,uwielbiam koty, wychowałam się od małego, bawię się z nimi zazwyczaj zawsze, mam perskiego i ma taki świetny ogon puchaty :))

Gość gość
Kocham kocham bardzo koty :)

Gość gość
ja swoje traktuję jak dzieci, nawet parę razy powiedziałam, że nie będę mieć dzieci bo to by było nieprzyjemne dla kotów :P