Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivar

Kompleks wzrostu.

Polecane posty

Gość Ivar

Witam, Otóż mam 22 lata i pewien problem w swoim życiu z którym nie bardzo potrafię sobie poradzić jest nim nie wysoki wzrost który posiadam (176 cm). Może nie jest to jakiś strasznie niski wzrost, ale mam na tym punkcie strasznego bzika. W mojej rodzinie wszyscy są dosyć wysocy Ojciec 186 cm Matka 178 cm Brat 188 cm Siostra ma dokładnie tyle co ja 176 cm. Niestety dziwnym trafem ja jestem praktycznie najniższy z całej swojej rodziny nawet moja babcia jest trochę ode mnie wyższa. Swego czasu myślałem że jestem jakiś adoptowany, ale z twarzy jestem okropnie podobny do ojca. Problem polega na tym że praktycznie nienawidzę wysokich ludzi nie potrafię z nimi normalnie rozmawiać często po prostu omijam lub ignoruje takich ludzi. Odizolowałem się od swojej rodziny mieszkam, pracuję i studiuję w innym mieście. Miałem dosyć żartów na mój temat w domu. Miałem przydomek mały tak do mnie mówił mój brat, ojciec, a najczęściej mama.Dla nich było to niewinne, a mnie bardzo bolało. Kiedyś zdarzyło mi się pobić mojego brata za to że ze mnie żartował. Ten problem cały czas mi doskwiera. Nie raz zdarzyło mi się kogoś uderzyć za głupi żart skierowany w moją stronę. Zawsze żart który był na temat mojego wzrostu. Pamiętam do dziś ja zaprzyjaźniłem się z pewną dziewczyną na której mi naprawde zależało. Zdarzyło jej się coś powiedzieć na temat mojego wzrostu co mnie obraziło, a ja ją za to strasznie zgnoiłem, zwyzywałem ją okropnie i bardzo tego żałuję bo naprawdę ją polubiłem. Choć bardzo ją za to przepraszałem to nie wybaczyła mi tego. Takich sytuacji było naprawdę bardzo dużo w moim życiu nie chce ich wszystkich tu opisywać bo i tak bardzo się już rozpisałem. Boli mnie to okropnie że tak traktuję ludzi. Zawsze mocno tego żałuję, ale nie potrafię nad tym zapanować. Bardzo proszę o pomoc chciałbym żeby ktoś mi coś poradził.

Gość gość
PSYCHOLOG I TYLE KOLEGO.