Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fundamic opinie

Polecane posty

Gość gość

Ktoś stosował fundamic na odchudzanie? Czy to działa w ogóle?

Gość gość
A to jest ten koktail? Ja kiedyś piłam coś podobnego i fajnie zapychało żołądek i z ćwiczeniami dało sie schudnąć :)

Gość lolka33
Dobrze na mniejszy apetyt działa też hipnoza - i nie trzeba tutaj płacić dużej kasy z pryatne sesje bo mnie pomogły nagrania hipnozy na odchudzanie na CD - polecam :)

Gość gość
A jakie dokładnie nagranie tej hipnozy masz?

Gość gość
A czy Fundamic ma jakieś środki na odchudzanie które faktycznie wspomagają odchudzanie?

Gość gość
noo ciekawe sprawdzę tę hipnozę - a może ktoś jeszcze tutaj się z nią odchudzał?

Gość gość
Ja często piję wodę żeby zapchać żołądek ale nie za bardzo to działa

Gość gość
a ile kosztuje ten fundamic?

Gość gość
Hej, też się zastanawiam czy to działa jest taki koktajl z herbalif cena ok150 zł ten fundamic może być fajna alternatywa tańszy można spróbować ;-)

Gość gość
Cześć wszystkim,widzę że wiele z was też probuje różnych suplementów diety ,w tej chwili chodzi o tabletki i bialko fundamic,powiem wam że pomimo tego co piszą niektórzy że to nie działa ,ja sama tego stasuję i powiem wam że to seerio działa,w ciągu tygodnia zrzuciłam 6kg ćwicząc przez 5dni naprawde wkladajac dosc spory wysilek i duuuzo serca z chwila da sie osiagnac niesamowity efekt z fundamic'iem NAPRAWDE POLECAM!!!

Gość gość
Naprawde bo ja potzrebuje zrzucicz jakies z 15 do 20 kg i wlasnie zastanawiam sie nad fundamic a ile kosztuja tabletki i koktajl ??

Gość gość
A co powiecie by pić koktajl fundamic po basenie .. niestety po takim treningu zawsze człowiek szybko glodnieje.

Gość kalina24
Hej. Powiem szczerze że skusiła mnie ów reklama danego wspomagacza i zakupiłam go. Koszt ok 40 zł za tabletki i białko. Zobaczmy czy daje radę. Zaczynam od jutra☺

Gość gość
ja stosowałam Fundamic koktajl waniliowy i tabletki "przed" - koktajl na początku stosowałam wg wskazań, ale strasznie słodki więc później stosowałam mniejszą ilość i większą ilość wody - przygotowuję się do kolejnego zakupu. Po wypiciu koktajlu nie chce się jeść i to najważniejsze, więc zamiast kolacji można spokojnie stosować. W aptece w Legnicy koszt koktajlu - 29,00 a tabletki cos chyba ok. 14,00. Koktajl w necie już za 23,00 zł można kupić.

Gość gość
A co bedzie gdy przestane brac fundamic, czy nie przytyje mimo ze bede ćwiczyć? Czy ktos jyz cos wie na ten temat?

Gość gość
Ta hipnoza rewelacja - schudłam już 3 KG a dopiero korzystam z niej 3 tygodnie

Gość gość
ja czytam o tej hipnozie o tych nagraniach i je zakupie - koszt hipnotyzera to 300zł w Krakowie, a nagrania 70 złotych także po co przepłacać skoro masa ludzie pisze, że te nagrania skutecznie ograniczają apetyt

Gość rysia234
a to każdemu ta hipnoza ogranicza apetyty? Działa na każdego?

Gość gość
Proponuje kupić np TSE i jakiś dobry izolat Zestaw redukcyjny w mega dobrej cenie : https://gimb.us/-Qn

Gość gość
czytam teraz na necie i wg książek to działa na ponad 95 % osób

Gość gość
Na mnie hipnoza działa - już sporo schudłam :) :) :) :)

Gość liikka
NIE WIERZYŁAM ALE DZIAŁA - stosuje te nagrania hipnozy na odchudzanie i świetnie działają już mam 3 kg mnie na wadze - idealnie ograniczają apetyt :)

Gość gość
No właśnie ja też 4 dni temu kupiłam te nagrania i od wczoraj jem dużo mniej czy to ten efekt tej hipnozy?

Gość efekt hipnozy
tak u mnie tak właśnie jest też mam znacznie mniejszy apetyt po słuchaniu tej hipnozy