Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym mieście jest najlepszy szpital psychiatryczny w Polsce...

Polecane posty

Gość gość

To wojewódzki szpital Neuropsychiatryczny im św Jadwigi Śląskiej ulica wodociągowa 4 Opole...

Gość gość
W Opolu jak ktoś zgłosi się do szpitala na wodociągowa 4 to psychiatra nie przepisuje leków od razu tam każdy kto się zgłosi do psychiatry każdy trafia w ten sam dzień bądź dzień później na oddział psychiatryczny w tym szpitalu w Opolu na obserwacje i jest minimum tydzień maksymalnie do 3 tygodni na obserwacji i robią mu badania itd dopiero po badaniach psychiatra przepisuje leki i na obserwacji codziennie psychiatra robi wywiady z pacjentem... Ps oni w Opolu w tym szpitalu nie mogą przepisać leków bez obserwacji i oni pacjenta co się zgłasza do psychiatry muszą wziąć na oddział...

Gość gość
A czy pacjenci w pokojach mogą uprawiać seks?

Gość gość
Nie na tych oddziałach w szpitalu nawet w toalecie na całych oddziałach jest bezwzględny zakaz stosunków seksualnych i w regulaminie jest to napisane ps palić można ale tylko w palarnii ps na oddziałach z wyjątkiem dziecięcych są palarnie ps to ja autor tego tematu i ja byłem na oddziale dla dorosłych B w Opolu na ulicy wodociągowa 4 na obserwacji bo lecze się z depresji...

Gość gość
No to nie jest to najlepszy szpital psychiatryczny w Polsce. Ja w swoim szpitalu mogłam uprawiać seks.