Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie o tabletkach Flexoten

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, poszukuje opinii na temat tabletek na ból stawów Flexoten. Jest to suplement diety, polecała mi już jedna osoba, ale chciałabym poznać opinie innych osób, które stosowały bądź stosują.

Gość gość
Oszustwo takie samo, jak i np. to, sprzedawane przez tę samą firmę: www.f.kafeteria.pl/temat/f2/larbust-na-biust-p_6703477 Ten sam sposób działania: pokradzione zdjęcia z innych stron. Nawet te pierwsze, mające niby to pokazywać działanie pokradli stąd: www.biosciencetechnology.com/news/2014/05/engineers-grow-functional-human-cartilage-lab www.agklinik.com/zabiegi/ortopedia-i-chirurgia-reki/operacja-lekotki/ (nawet nie patrzą co kradną :D to jest ilustracja do problemów z łękotką a nie z reumatyzmem :D )

Gość gość
Oczywiście zdjęcia osób wyrażających "opinie" to też oszustwo, pan "Andrzej" np. jest skopiowany stąd: www.shutterstock.com/fr/image-photo/shot-mixed-race-man-smiling-outside-77342749 A pani "Sabina" stąd: www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-happy-business-woman-image12588489

Gość gość
aktywiści z konkurencji flexoten wyszli na wyżyny. Zamiast się zająć swoimi niedziałającymi pseudo lekami, zaczęli atakować produkt, który naprawdę pomaga. Nie zdjęcia leczą stawy lecz to co w produkcie. Dzięki flexoten mogę wręczcie normalnie funkcjonować i nie przeszkadza mi już w tym żaden ból stawów

Gość gość
gość dziś WYPAD spamówo! ludzie zmądrzeli, przestał się szajsik sprzedawać, to zaczynasz bzdury wymyślać? :D