Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radomca

Dostalam zaproszenie na wyjazd na tydzien na narty

Polecane posty

Gość radomca

Pod koniec 2016 poznalam chlopaka i pare razy sie z nim spotkalam nawet dobrze sie z nim nie pocalawalam, a on nagle zrobil mi niespodzianke i zaprosil mnie na tygodniowy pobyt w gory na narty. Poprostu zaniemowilam jak to uslyszalam i nie wiem co mam zrobic jak nie pojade to moze go strace, a jak pojade to co dalej ???

Gość gość
Sprytny gość, muszę mu to przyznać. Próbuje zorganizować sobie towarzystwo na tydzień, a być może i związek na zawsze. Tydzień w górach, to jak kwartał na równinach.

Gość gość
nie znasz go nie jedź wykorzysta tylko Ciebie i bedziesz plakala

Gość gość
Ja bym pojechala tylko na wszelki wypadek dobrze bym sie zabespieczyla, jego do lekaza wyslala zeby przynosl zaswiadczenie ze jest zdrowy i wtedy jazda na calego i na nartach i w lozku

Gość gość
Dlaczego zakładałasz, że autorka to naiwna laska, a jej chłopak to oldboy. To tak nie jest zazwyczaj. Oboje szukają tego samego - bezpieczeństwa nawet być może.

Gość radomca
Musze sie do jednego przyznac ze ja juz z nim cala noc w lozku spedzilam, wcale tego nie zaluje tyle czulosci co od niego dostalam to nawet o tym nie marzylam, a gdy sie mamie zwiezylam, to mi tylko powiedziala zebym z zycia korzystala dopoki jestem mloda bo pozniej to zaden facet na mnie nie popatrzy, i zebym z nim jechala tylko o zabezpieczeniu ze bym nie zapomniala

Gość gość
Masz normalną mamę, dasz sobie radę w życiu:)

Gość gość
Tak bardzo chcesz miec noge w gipsie? ;)

Gość radomca
Nogi w gipsie nie chcialabym miec, ale niezapomniana noc w gorach to bym chciala przezyc, ale nie sama

Gość gość
Jak płaci za wszystko to jedź.

Gość radomca
On pokrywa wszystkie koszty zwiazane z tym wyjazdem i jak kupie sobie jakies pamiatki to zastrzecl sobie ze on to placi. Nawet mama juz mi powiedziala zebym sie nie zastanawiala tylko jechala i dla niego mila byla, bo mowila ze facet tego warta

Gość gość
Haha a propo tego gipsu to moja znajoma wlasnie tak miala, pojechali facetem z narty i pare miesiecy przelezala z noga w gipsie :D

Gość gość
ale nie żałuję i nigdy nie żałowała? wyjazdu

Gość gość
gość wczoraj ale nie żałuję i nigdy nie żałowała? wyjazdu Do dzis jak mowi o tym to nie mowi jak bylo romantycznie, tylko o tym, ze zlamala noge :D

Gość gość
Mysle ze sie zdecydowalas i jedziesz ,bo jak nie to ja za ciebie pojade jak on sie zgodzi mam 20 lat a wiecej to osobiscie pokaze