Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murzyn do pracy

Szefowa tyran

Polecane posty

Gość Murzyn do pracy

Hej dziewczyny pracuję w dużej firmie w Lublinie(ok.100 osób) od 6 lat, niedawno urodziłam dziecko i po urlopie macierzyńskim wróciłam do pracy. Na sali w której pracuję jest również 6 innych osób, ogólnie jest zapieprz, hałas i gwar. Jest kilka młodych matek. Warunki pracy są takie, że kiedy przychodzimy do pracy na 8 to nie wiemy kiedy wyjdziemy do domu, przez co nie widujemy swoich rodzin. Wynika to z charakteru pracy. Chciałybyśmy to zmienić i wprowadzić pracę na zmiany, ale aby to zrobić należałoby zatrudnić jeszcze jedną osobę. Nasza kierowniczka wychodzi ok 13 mając nas w d***e. Oczywiście siedzi w innej sali gdzie jest cicho i cały swój czas spędza w necie. Kiedy próbujemy z nią porozmawiać na temat reorganizacji pracy i zatrudnienia nowej osoby słyszymy komentarz: Nie pracujecie tu za darmo i że ona też siedziała jak była młoda do nocy, nie widywała swoich dzieci... oczywiście g****o prawda.. Jak z taką personą rozmawiać? Jak do niej dotrzeć? Czy powinnyśmy pójśc do jej zwierzchnika, który notabene ma mnóstwo innych spraw na głowie?

Gość gość
po pierwsze - skąd wiesz, że g****o prawda? po drugie - macie w ogóle plan jak ta praca zmianowa miałaby wyglądać? po trzecie - to nie od niej zalezy

Gość Murzyn do pracy
akurat mnie sobie wybrała bym jej lizała vaginę. wszystko ok , bo lubię ale do cholery niechże się ona myje. to koszmar!

Gość Murzyn do pracy
Nie musze chyba dodawac że zarobki sa nędzne, ja ledwo dostaje na ręke jakies głupie 3800 :(

Gość Murzyn do pracy
nie, tyle nie zarabiam