Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złote serce

Polecane posty

Gość gość

Katarina nie wie ,że usunięto jej zdrowe dziecko!!

Gość gośćsylwia
Jak można usunąć dziecko????

Gość gość
Dziwny temat.

Gość gość
Henrike kazał doktorowi skłamać ,że dziecko jest chore , nie ma mózgu, że po porodzie tak by umarło, dziewczyną jest ofiarą intrygi! Katarina nie jest aniołem, zabiła bogatego pana, który dał pracę jej mamie, dziewczyna nie wie,że był jej dziadkiem, matka ukrywa kto jest jej ojcem, przed laty była służącą, uciekła w ciąży, dla córki ciężko pracowała, Maria jest dobrą kobietą, nie miała łatwego życia, ale dała sobie radę, córka ma dosyć życia w biedzie, truje tabletkami w jedzeniu chorego starszego pana i dusi poduszką, matka niesłusznie zostaje oskarżona o zabójstwo, trafia do więzienia, zostaje unniewiniona, w spadku zostają zamieszczone w tesstamencie..

Gość gość
Zauważyliście ,że Katarina gra jedną miną, rzadko uśmiecha się, dziwna dziewczyna! Przyzna się matce,że zabiła człowieka, kobieta w szoku bije ją i grozi będzie sąd, nie wiem czy kara śmierci, bo na yt jest to pokazane...

Gość gość
Najładniejszą dziewczyną jest Adrianna, która kocha muzykę klasyczną, jej ojciec pracuje w restauracji, denerwuje mnie wysportowany maczo, wygląda z twarzy jak złodziej, Robert to cwaniak, podrywa dziewczynę, obraża się o byle głupstwo

Gość gość
Oglądajcie Złote serce!!!!!!! Portugalia jest piękna!!!!!!! Porto i winnice

Gość gość
Nie podoba mi się ta katarina.ładna ale pusta,snobka. Juz ta blond inez fajniejsza. Dziadka szkoda. Matka głupia,ze córkę kryje i oszukiwala wczesniej w sprawie ojca. Nie wiem który to a enrique a ale chyba niefajny natomiast nie wiem po co pozostałe wątki typu duarte,rozwód siostra,wino,laboratorium

Gość gość
Matki bywają ślepe, Maria za dużo poświęciła się dla córki, bała się skandalu, ale Katarina tak będzie domyślała się z kim jest spokrewniona, chce zrobić badania DNA Inez jest rozsądną dziewczyną, mimo ,że wychowała w bogatym domu jest skromna i uczciwa, jej życie też znajdzie się w niebezpieczeństwie, Katarina chce zabrać jej chłopaka, potrafi być okrutna i niebezpieczna, handluje narkotykami, dla pieniędzy zrobi wszystko Henrike jest ojcem Inez, jest złym człowiekiem, wpływowym, śpi z prostytutkami

Gość gość
Czyli są siostrami. A z kim katarina była w ciąży? Z synem przyjaciółki matki? Tym pakerem z kolczykiem w uchu? Taki sam pustak jak katarina. Na co jej ciąża,byłaby złą matką pazerna egoistka.

Gość gość
Laboratorium mnie nudzi, może za ileś odcinków akcja rozkręci się, Inez też będzie w ciąży

Gość gość
Katarina była w ciąży z chłopakiem Inez, on został odurzony narkotykiem w napoju na dyskotece, nie pamięta nic z nocy, Inez była wściekła, wyrzuciła go z jachtu

Gość gość
Myślałam ,że nieżyjący brat Henrika jest ojcem Katariny, sama nie wiem, to skoomplkowane

Gość gość
Myślałem że to Mariano był ojcem dziecka Katatiny

Gość gość
Katarina jest zła po ojcu, taki charakter

Gość gość
Ciekawe czy będą wszystkie odcinki, bo serial ma prawie 400 części, myślę , że przerwą, bo jest za mała oglądalność Dla mnie dziwnym serialem jest Trzy razy Ana, historia zawiła i tajemnicza

Gość gość
Czy Henri skrzywdził Marię? Dlatego chroni przed nim Katarinę, jak myślicie?

Gość gość
Dziwi mnie , że żona Henrika żyje z takim człowiekiem, wie o jego zdradach, intrygach, nie przeszkadza jej to? Może jest taka sama, szkoda Inez, bo dziewczyna nie ma pojęcia jakie rodzina ma tajemnice, ciekawe co powiedziałaby, gdyby dowiedziała się,że ojciec chodził do burdelu, myślę ,że Katarina kiedyś jej o tym powie z zemsty Maria niech wyjawi córce,że Henri jest jej ojcem, dziewczyna będzie prześladowana przez dillerów, ona popełni niejedno przestępstwo , nawet własną mamę o mało nie zabije, myślę,że Henri nie będzie się nią interesował, Katarina będzie w więzieniu, dostanie karę śmierci , leży spięta pasami, podają jej zastrzyk, dziewczyna płacze odchodząc, monitor pokazuje minus.............

Gość gość
Teraz, gdy Maria odkryla, że to Katarina zabiła Pana Antonia, wraca na antenę Sułtanka Kosem:/ Od poniedziałku o 18.35 i ten przerwa i pewnie ściągną:/

Gość gość
Serial Złote serce będzie po czwartej, zmienili godzinę, nie zniknie

Gość gość
Maria dowie się o jeszcze jednej szokującej prawdy, doktor powie jej ,że Henri kazał mu usunąć zdrowy płód, był szantażowany, pije i ma wyrzuty sumienia Henri nie wie wogóle, że Katarina jest jego córką , własnemu dziecku zabił dziecko

Gość gość
Katarina jest psychopatką, nie ma wyrzutów sumienia, Maria dała jej dużo miłości, to nie jest jej wina, że córka jest zła, Henri to złodziej i oszust, bandyta w dodatku, zdrowie pacjentów go nie obchodzi, pieniądze zarabia trując ludzi niebezpiecznym lekatstwem

Gość gość
Katarina wie,że Henrike jest jej ojcem, chce pieniędzy, oboje są siebie warci

Gość gość
Ciekawe czy będzie przerwa na wakacjach, serial ma kilkaset odcinków.......... jesteśmy w tyle, podoba mi się piosenka, mogliby dać nowe portugalskie telenowele , najlepiej z plażami, morzem, Maderą, gdzieś na yt widziałam takie obrazy, jest tam afrykańska dziewczyna z Angolii, która jest spokrewniona z Portugalczykami i walczy o swoje miejsce, kraj, rodzinę

Gość gość
Katarina znowu była w ciąży, ale poroni, nie może mieć dzieci, bo doktor powiedział ,że ma jakąś wadę, nie doniesie ciąży, dziewczyna chce,żeby inna kobieta urodziła jej dziecko